Διαγωνισμοί - Προσφορές


Deals365 - Διαγωνιμός Κερδίστε πολλά ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη , Ipad 2 και Ipod nano
Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:

1η ΘΕΣΗ – Χριστουγεννιάτικο ταξίδι σε Παρίσι και Eurodisney για 2 άτομα
2η ΘΕΣΗ – Ένα ολοκαίνουργιο I-Pad 2 (16GB, 3G)
3η ΘΕΣΗ – Τριήμερο για παρέα 4 ή 5 ατόμων στην Βάλια Κάλντα
4η ΘΕΣΗ – Τριήμερο για 2 άτομα σε σουίτα δίπλα στη Λίμνη Πλαστήρα
5η – 6η – 7η ΘΕΣΗ – Μια Gold Card για απεριόριστες διαμονές σε 1.000 ξενοδοχεία της Ευρώπης
8η ΘΕΣΗ – Δυο διαμονές για 2 άτομα με επιλογή από 30 πολυτελή ξενοδοχεία και προορισμούς της Ελλάδας
9η ΘΕΣΗ – Τριήμερο για 2 άτομα στην ορεινή Αρκαδία
10η ΘΕΣΗ – Ένα I-pod nano, 16GB
11η ΘΕΣΗ – Ένα I-pod nano, 8GB
12η ΘΕΣΗ – Πολυτελής απόδραση εντός της Αθήνας για 2 στο Athens Zafolia Hotel.Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 27 Νοεμβρίου 2011


Cheapis - Διαγωνισμός
Το Cheapis.gr διοργανώνει διαγωνισμό και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 3000€ μετρητά, ipad, iphone4, τηλεόραση LCD 42”, Home Cinema και 100€ για αγορές από το cheapis.Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 15 Νοεμβρίου 2011My Survey - Ανταμειφθείτε
Tο MySurvey πάνελ ανοίγει ένα καινούργιο κόσμο, γεμάτο ευκαιρίες συμμετοχής του κοινού σε έρευνες που διεξάγονται από γνωστές Ελληνικές και διεθνείς εταιρείες. Συμμετέχοντας στο MySurvey θα λαμβάνετε συχνές προσκλήσεις συμμετοχής και θα μαζεύετε πόντους. Μέσα από μία μίξη ερευνών από πολύ γνωστές και διεθνείς εταιρείες, μάρκες και οργανισμούς θα σας ρωτάμε την γνώμη σας για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, για διαφημίσεις, για τα ΜΜΕ, και άλλα ενδιαφέροντα θέματα τα οποία θα προέρχονται από πελάτες της MRB Hellas και της Lightspeed Research.

Συμμετέχοντας στο MySurvey πάνελ θα επιβραβεύεστε άμεσα. Θα έχετε την ευκαιρία γρήγορα και απλά να κερδίσετε πόντους, οι οποίοι εξαργυρώνονται σε δωροεπιταγές ή ακόμα και φιλανθρωπικές δωρεές. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιβραβεύσεις του MySurvey είναι στον ΑΒ Βασιλόπουλο, στο Hondos Centre, στον Μουστάκα, στον Κωτσόβολο, στο Media Markt, στο M&S, στην Frattina. Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε σε mini δημοσκοπήσεις και έρευνες και να λαμβάνετε αυτόματα μέρος σε τριμηνιαίες κληρώσεις για 50.000 πόντους τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να μετατρέψετε σε αγορές.

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να γραφτείτε τώρα στο πάνελ και να απαντάτε στις έρευνες που θα λαμβάνετε. Οι έρευνες είναι σύντομες, απλές και ευχάριστες. Σας δίνουν την ευκαιρία να εκφράζεται την γνώμη σας για προϊόντα, υπηρεσίες, μάρκες, οργανισμούς ή εταιρείες.


Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα

Λήξη διαγωνισμού: 31 Δεκεμβρίου 2011


Super Gold - Bonus εγγραφής & επιβράβευσης αγορών
To SuperGold.gr επιβραβεύει τα υπάρχοντα αλλά και τα νέα μέλη του με bonus 5€ για αγορές προσφορών, χωρίς καμία υποχρέωση!

Πιο συγκεκριμένα:Στο SuperGold.gr η πρώτη σας αγορά είναι και τυχερή!
Σας κάνουμε ΔΩΡΟ 5€ για να τα εξαργυρώσετε με τις αγορές σας!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να γίνετε μέλος του Supergold, δημιουργώντας το δικό σας λογαριασμό στο: supergold.gr/login. Κατά την εγγραφή σας εισάγετε τον κωδικό RLT2JN στο πεδίο “Κωδικός για SuperGold Credits” και τα 5€ θα πιστωθούν αμέσως στον καινούριο σας λογαριασμό!Έχετε ήδη αγοράσει κάποια από τις καταπληκτικές προσφορές μας;
Σας ευχαριστούμε και σας ανταμείβουμε με 5€ επιπλέον έκπτωση στην επόμενη αγορά σας!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισάγετε τον κωδικό HUXTTS στο πεδίο “Κωδικός για Βonus Αγορών” που βρίσκεται στην σελίδα της αγοράς και θα λάβετε αυτόματα 5€ έκπτωση στην αγορά σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα


Λήξη προσφοράς: 18 Νοεμβρίου 2011