Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Τυχαίοι Θάνατοι - Δεν θα το Πιστέψετε

Πέθανε μετά από επίθεση μελισσών στην κηδεία της γυναίκας του .

 Ένας 50χρονος άνδρας πέθανε μετά από επίθεση σμήνους μελισσών την ώρα που γινόταν η αποτέφρωση της γυναίκας του. Οι μέλισσες είχαν πολύ κοντα την φωλιά τους στο αποτεφρωτηριο  και διαταράχθηκαν από τις φλόγες που δημιούργησε η φωτιά για την καύση και τους επιτέθηκαν . Όλοι οι άλλοι κατάφεραν και φύγανε , όχι όμως ο άτυχος άνδρας . 


Γυμνός άντρας παθαίνει ασφυξία απο προφυλακτικό.

Ο άτυχος άνδρας θέλησε να νοιώσει την υπέρτατη ηδονή και έβαλε το κεφάλι του μέσα σε ένα προφυλακτικό . Το είχε ακούσει αυτό σε μία έρευνα και θέλησε να το δοκιμάσει αλλά τελικά δεν κατέληξε όπως ήθελε και πέθανε. 

Αεροσυνοδός απορροφήθηκε από ένα αεροπλάνο μετά την αποσυμπίεση

Ένα Boeing 737 εν πτήση υπέστη εκτεταμένες ζημιές μετά από μια έκρηξη , άλλα ήταν σε θέση να προσγειωθεί . Η μόνη που πέθανε ήταν η προϊστάμενη αεροσυνοδός η οποία στεκόταν στην 5η σειρά και πρόσφερε ποτό στους επιβάτες όταν την ρούφηξε μια τρύπα από το αεροπλάνο. 


Μια ομάδα ποδοσφαίρου πεθαίνει καθώς χτυπιέται από έναν κεραυνό στο γήπεδο.
Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού ανάμεσα Bena Tshadi και της Basanga στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, και οι 11 ποδοσφαιριστές της Basanga σκοτώθηκαν από ένα κεραυνό ενώ  η άλλη ομάδα δεν έπαθε τίποτε. Τριάντα άλλοι άνθρωποι έλαβαν εγκαύματα στο ματς.  Οι ποδοσφαιριστές από την γηπεδούχο ομάδα περίεργος βγήκαν από την καταστροφή αλώβητοι.

Ιταλίδα stripper πέθανε απο ασφυξία μέσα σε μια τούρτα έκπληξη.

Μια 23χρονη  Stripper πέθανε από ασφυξία μετά από αναμονή μίας ώρας μέσα στην σφραγισμένη τούρτα.

Ο άνθρωπός συνθλίφτηκε όταν έπεσε επάνω του μια γυναίκα που ήθελε να αυτοκτονήσει.

Μία γυναίκα θέλησε να αυτοκτόνησε και έπεσε απο τον έβδομο όροφο και δημιούργησε ένα φρικιαστικό ατύχημα. Η γυναίκα πέφτοντας προσγειώθηκε πάνω σε έναν 50 χρόνο που περνούσε με τα πόδια απο κάτω. Η γυναίκα πέθανε ακαριαία ενώ ο άντρας ξεψύχησε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο



Γυναίκα καταπλακώνεται από τεράστια πινακίδα

Η άτυχη γυναίκα πέθανε μετα απο πτώση της τεράστιας πινακίδας 23μ. .Την πινακίδα την ξήλωσε ο ισχυρός άνεμος που φυσούσε . Η άτυχη γυναίκα ήταν μέσα στο αμάξι και περίμενε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων για να αγοράσει δύο σκυλιά . Το ραντεβού τους ήταν ακριβώς κάτω απο την πινακίδα .



Πέθανε μετα απο πτώση σε μία δεξαμενή παραγωγής σοκολάτας

Ένα φρικιαστικό ατύχημα έγινε σε ένα εργοστάσιο σοκολάτας. Ένας άνδρας από το Νιου Τζέρσεϊ καθώς κουβαλούσε  κομμάτια σοκολάτας  γλίστρησε και έπεσε μέσα στην δεξαμενή με τήξη 50 βαθμούς Κελσίου και χτυπήθηκε με ένα από τα κουπιά που ανακάτευαν την σοκολάτα. Ο άτυχος άνδρας έμεινε παγιδευμένος για περίπου 10 λεπτά μέσα στην δεξαμενή όταν κατάφεραν οι διασώστες να τον βγάζουν . Κατέληξε λίγο αργότερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: