Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Streets of Monaco - Το Μονακό στην Θάλασσα





Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να θεωρηθεί σαν το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων (κόστος 700.000.000 Λιρών Αγγλίας) στον κόσμο.
Οι σχεδιαστές της εταιρίας "Yacht Island Design " έχουν καταρτίσει σχέδια για ένα κρουαζιερόπλοιο 4 επιπέδων και 155 μέτρων και το ονόμασαν " ''Streets of Monaco'' .




Στο πάνω κατάστρωμα θα υπάρχουν αντίγραφα από τα διάσημα αξιοθέατα του Μονακό , όπως του περίφημου Casino του Monaco, των φημισμένων Hotel de Paris, το Lowes Hotel του Cafe de Paris και του La Rascasse . Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η Πίστα Gran Prix Tου Μονακό και ελικοδρόμιο .

Δεν χρειάζεται να αναφέρω οτι υπάρχουν bar , πισίνες, τζακούζι, γήπεδα τένις και μπάσκετ, αίθουσα χορού, spa και κομμωτήριο. Το 70μελές πλήρωμα θα προσφέρει της υπηρεσίες τους σε 16 εκατομμυριούχους .

Ο ιδιοκτήτης θα διαθέτει την Prince's Palace που είναι μια super lux σουίτα και βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του πλοίου. Οι 16 φιλοξενούμενοι θα μπορούνε να μείνουν στις 7 πολυτελείς σουίτες με reception room , dressing room μπάνιο και βεράντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: