Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Πνίγηκε μαζί με τα παιδιά της γιατί την απάτησε ο άντρας της



Έχασε κάθε έλεγχο η 25χρονη LaShanda Armstrong όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγος της κοιμήθηκε με άλλη γυναίκα. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε φίλη της 25χρονης μητέρας, η Armstrong, σε κατάσταση αλλοφροσύνης, άρπαξε τα τέσσερα παιδιά της, μπήκε στο αυτοκίνητο και το έριξε στον ποταμό Χάντσον!


Μοναδικός επιζών της οικογενειακής τραγωδίας ο ένας από τα τέσσερα παιδιά της, ο 10χρονος Lashaun Pierre που κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο, να κολυμπήσει μέχρι την ακτή και να καλέσει σε βοήθεια.

«Σας παρακαλώ βοηθείστε τη μαμά μου, είναι μέσα στο νερό» είπε στους πυροσβέστες όταν έφτασαν στον τόπο του ατυχήματος. Δυστυχώς όμως τόσο η μητέρα όσο και τα υπόλοιπα τρία παιδιά είχαν ήδη πνιγεί πριν την άφιξη της πυροσβεστικής.

Γείτονες της οικογένειας δηλώνουν ότι η Lashanda ήταν στοργική μητέρα και δεν είχε δείξει ποτέ ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στα παιδιά της. Ωστόσο φίλη της 25χρονης κατέθεσε στην αστυνομία ότι η είδηση ότι ο άντρας της την απάτησε με άλλη γυναίκα και αυτό την οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη.





Δεν υπάρχουν σχόλια: