Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Το τέλος του κόσμου ξανάρχεται... στις 21 Οκτωβρίου!




Ο Harold Camping, όπως σας είχαμε ενημερώσει, είχε προβλέψει ότι στις 21 Μαϊου του 2011 θα ερχόταν το τέλος του κόσμου! Έλα όμως που έπεσε έξω! «Έκπληκτος» έμεινε ο πάστορας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν συνειδητοποίησε ότι …είμαστε ακόμη ζωντανοί!


Ο 89χρονος άνδρας δε μπορούσε να πιστέψει ότι έπεσε έξω στις προβλέψεις του, γι αυτό αποφάσισε να ξαναβάλει κάτω τα τεφτέρια του και να δει τι δεν πήγε καλά!

Αφού τα υπολόγισε από ‘δω, τα υπολόγισε από ‘κεί, κατάλαβε ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 21 Οκτωβρίου! Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό εξήγησε: «Πρέπει να σας πω ότι, όταν ήρθε το Σάββατο και πέρασε χωρίς να γίνει τίποτα, ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Πραγματικά αναρωτιόμουν τι ακριβώς συμβαίνει. Ήμουν σίγουρος ότι στις 21 Μαΐου ο Θεός θα γυρνούσε στη Γη με την μορφή ενός σεισμού, ο οποίος θα ταλάνιζε την ανθρωπότητα για τους τελευταίους 5 μήνες, όμως όπως φαίνεται τελικά ο Θεός ήρθε μόνο πνευματικά».

Το συμπέρασμα που έβγαλε τελικά ο Camping είναι ότι, «ο θεός δεν ήθελε να ταλαιπωρήσει την ανθρωπότητα πέντε μήνες, από τις 21 Μαϊου δηλαδή έως και τις 21 Οκτωβρίου» και συμπληρώνει «γι αυτό αποφάσισε να μας καταστρέψει μια κι έξω».

Μην ανησυχείτε λοιπόν, κάντε τα μπάνια σας στη θάλασσα το καλοκαίρι, φάτε τα μεζεδάκια σας και από το Φθινόπωρο βλέπουμε…

Πηγή: Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: