Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πρωτοποριακή συσκευή για... στοιχηματισμό στην Ιταλία


Η Telecom Italia και η Intralot Italia υπέγραψαν συμβόλαιο, το οποίο από σήμερα παρέχει τη δυνατότητα στους παίκτες να στοιχηματίσουν από το σπίτι τους μέσω τηλεόρασης, χρησιμοποιώντας το Cubovision®, μία συσκευή ευρυζωνικότητας, η οποία επιτρέπει πρόσβαση σε ψηφιακά επίγεια κανάλια, περιεχόμενο Διαδικτύου και έναν ευρύ κατάλογο περιεχόμενων.


Το Cubovision® δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά, επιτρέποντας στους παίκτες να στοιχηματίσουν, με διαδραστικό τρόπο μέσω της τηλεόρασης και να έχουν πρόσβαση στον κατάλογο αθλημάτων (ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ, μπέιζμπολ, ράγκμπι, κλπ.), χρησιμοποιώντας απλά το τηλεχειριστήριo.

Προκειμένου να στοιχηματίσουν οι παίκτες, πρέπει να έχουν λογαριασμό στην INTRALOT, ο οποίος ενεργοποιείται μέσω Διαδικτύου (στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.intralot.it), μέσω τηλεφωνικού κέντρου ή μέσω των σημείων πώλησης.

Οι χρήστες θα ακολουθήσουν κατά την περιήγηση τα κατάλληλα βήματα, προκειμένου να στοιχηματίσουν. Τα στοιχήματα θα επικυρώνονται μέσα από μία διαδικασία ταυτοποίησης των παικτών και με τη χρήση κωδικού (PIN), τον οποίο λαμβάνουν όταν ανοίγουν τον προσωπικό λογαριασμό τους στην INTRALOT.

Δεν υπάρχουν σχόλια: