Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Το επίσημο ποντίκι του World of Warcraft


Ειδικά σχεδιασμένο για το δημοφιλές παιχνίδι World of Warcraft είναι το συγκεκριμένο ποντίκι, όπως άλλωστε φαίνεται και από τη φωτογραφία. Η «στενή» του σχέση με το παιχνίδι, δεν οφείλεται μόνο στο τυπωμένο λογότυπο στην επιφάνεια του αλλά και στο γενικότερο σχεδιασμό του.


Το «SteelSeries World of Warcraft Mouse Legendary Edition», όπως είναι και το πλήρες όνομα του ποντικιού, διαθέτει 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα που σύμφωνα με την εταιρία που το κατασκευάζει είναι εργονομικά τοποθετημένα, εξασφαλίζοντας στο χρήστη τη καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού. Η λειτουργία των πλήκτρων αυτών επιλέγεται από το χρήστη είτε από τις 130 ήδη προγραμματισμένες λειτουργίες, είτε αφού δημιουργήσει ο ίδιος αυτές που επιθυμεί.

Αυτό βέβαια που εντυπωσιάζει περισσότερο, είναι ότι το σχετικό λογότυπο στη «ράχη» του mouse, φωτίζεται και παίρνει διάφορες αποχρώσεις!

Τέλος, το ποντίκι του World of Warcraft, όταν κυκλοφορήσει στα τέλη του Σεπτέμβρη, θα είναι συμβατό τόσο με PC όσο και με Mac και θα κοστίζει 69 ευρώ!






Δεν υπάρχουν σχόλια: