Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ένας παίκτης, μια πρόκληση και 5.000 ευρώ:





Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο μόνος δρόμος προς την τιμή και τη δόξα περνά από τις εξειδικευμένες γνώσεις σας, ένα στοίχημα και ένα κλικ!

Η πρόκλησή σας:
Τοποθετήστε τα στοιχήματά σας σε αυτόν που πιστεύετε ότι θα σκοράρει τα γκολ στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν οι επιλογές σας βγουν σωστές, θα λάβετε μερίδιο των 5.000 ευρώ σε στοιχηματικά μπόνους! Θα χτυπήσετε όταν η δράση είναι στα φόρτε της;

Διεκδικείτε 5.000 ευρώ!
Οι πρώτοι 175 παίκτες με τα υψηλότερα καθαρά κέρδη, θα βρεθούν ψηλά στην κατάταξη και θα λάβουν τα ακόλουθα μπόνους:





Η πρόκληση σκόρερ ύψους 5.000 ευρώ!
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική σκηνή του κόσμου, το UEFA Τσάμπιονς Λιγκ! Ο επόμενος γύρος υπόσχεται πολύ δράση με συναρπαστικές μονομαχίες και το ερώτημα που θα πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας είναι: ποιος θα σκοράρει τα γκολ και πότε;

Ποιος παίκτης θα σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα; (κανονική διάρκεια)
Ποιος παίκτης θα σκοράρει το τελευταίο γκολ του αγώνα; (κανονική διάρκεια)
Ποιος παίκτης θα σκοράρει στον αγώνα; (90' όχι αυτογκόλ)

Αυτά είναι τα στοιχήματα σκόρερ που κάνουν τη διαφορά! Τοποθετήστε το στοίχημά σας (το πολύ 50 ευρώ) σε ένα από αυτά τα τρία στοιχήματα! Οι πρώτοι 175 παίκτες με τα υψηλότερα καθαρά κέρδη στις επόμενες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ από 27.09. έως 28.09.2011 θα λάβουν μερίδιο των 5.000 ευρώ ως στοιχηματικά μπόνους.!

Παράδειγμα I:
Ποντάρετε 10 ευρώ στο ότι ο Ρονάλντο θα σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα (απόδοση 2,50). Κερδίζετε 25 ευρώ και, κατά συνέπεια, το καθαρό σας κέρδος είναι 15 ευρώ (κέρδη μείον το ποντάρισμα). Αυτό το ποσό θα μετρά στην κατάταξη της προσφοράς.

Μπορείτε να τοποθετήσετε όσα στοιχήματα θέλετε, ωστόσο το μέγιστο ποντάρισμα ανέρχεται σε 50 ευρώ! Συνεπώς, ο κρίσιμος παράγοντας δεν είναι το ποσό που ποντάρετε – όλα κρίνονται στις στοιχηματικές σας γνώσεις!

Να θυμάστε: τα live στοιχήματα και τα παρολί δεν μετράνε για την κατάταξη της παρούσας προσφοράς!

Η λίστα ελέγχου σας – όσα πρέπει να γνωρίζετε:

Εάν δεν είστε ακόμη χρήστης της bwin, εγγραφείτε τώρα!
Τοποθετήστε τα στοιχήματα σκόρερ σας στις επερχόμενες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ (27.09. - 28.09.2011) (πρώτο γκολ/τελευταίο γκολ/ένα γκολ).
Τα live στοιχήματα και τα παρολί δεν μετρούν για την κατάταξη της προσφοράς.
Τα συνολικά καθαρά κέρδη σας (κέρδη μείον ποντάρισμα) θα μετρούν για την κατάταξη. Καταταχθείτε μεταξύ των πρώτων 175 παικτών για να διεκδικήσετε το δικό σας μερίδιο των στοιχηματικών μπόνους!


* Η προσφορά ισχύει από 26.09.11, ώρα 00:01 (GMT +2) έως 28.09.11, ώρα 20:45 (GMT +2).

Δεν υπάρχουν σχόλια: