Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ένας μπάτλερ για τη βασίλισσα


Η βασίλισσα θέλει να προσλάβει εκπαιδευόμενο μπάτλερ που θα ενταχθεί στο ήδη υπάρχων προσωπικό της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ


Η αγγελία δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα της Βασιλικής οικογένειας. Ο επιτυχών θα διαμένει στο παλάτι αλλά θα είναι υποχρεωμένος για τουλάχιστον τρεις μήνες το χρόνο να μετακινείται στις άλλες κατοικίες της Βασίλισσας στο Balmoral στα Highlands αλλά και Sandrigham στο Norfolk.

Ο μισθός που του προσφέρεται είναι μόλις 15 χιλιάδες λίρες το χρόνο, η διαμονή του θα είναι δωρεάν ενώ θα εκπαιδευτεί από τους καλύτερους μπάτλερ κάτι που θα τον βοηθήσει να έχει ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό για τη συνέχεια της καριέρας του.




Πολλοί από τους νεαρούς που ξεκινούν τη καριέρα τους δίπλα στην Ελισάβετ καταφέρνουν στη συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας να σταδιοδρομήσουν στον ιδιωτικό τομέα με τα υπερδιπλάσια χρήματα σε όλα τα παλάτια αλλά και σε επαύλεις πλούσιων ανά την υφήλιο.

Σύμφωνα με τη αγγελία, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι φιλικοί, ευγενικοί, προσιτοί, διακριτικοί και εχέμυθοι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγελία η Βασίλισσα ψάχνει ένα "ενθουσιώδη και αφοσιωμένο άτομο, επί του παρόντος να εργάζονται στο τομέα της εστίασης και της φιλοξενίας, που ψάχνει για μια νέα πρόκληση".

Οι αιτήσεις λήγουν στις 19 Σεπτεμβρίου.

Όσοι πιστοί....

Πηγή : News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: