Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Καθηγήτρια διαχειριζόταν πορνοσάιτ με... καθηγήτριες


Η Χάιντι Κέσλιν είχε προσέξει στο παρελθόν ότι τα αγόρια στις τάξεις που δίδασκε πρόσεχαν ελάχιστα αυτά που τους έλεγε και πολύ περισσότερο αυτά που τους... έδειχνε.


"Την περισσότερη ώρα κοιτούσαν το στήθος μου", παραδέχθηκε σε μία από τις αναρτήσεις στις ιστοσελίδες που διατηρούσε η όμορφη 35χρονη ξανθιά εκπαιδευτικός από το Στόκτον.

Σκέφτηκε λοιπόν να κάνει το επόμενο βήμα και να εκμεταλλευτεί εμπορικά αυτό το... μαθησιακό ενδιαφέρον, δημιουργώντας μία σειρά από συναφείς διαδικτυακούς χώρους, με "ναυαρχίδα" έναν του οποίου το όνομα θα μεταφραζόταν περίπου ως "η-τσούλα-δασκάλα-μου.com".

Το εμπορικό της δαιμόνιο προχώρησε και στα προϊόντα καθημερινής χρήσης, όπως μπλουζάκια με λογότυπο "αγαπώ τις καθηγήτριες" και άλλα συναφή. Βασικός συνεργάτης της ήταν ένας πρώην αστυνομικός που φαίνεται ότι είχε... κενά από την μαθητική του ζωή.

Η επιτυχία των πορνοσάιτ ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, γεγονός που οδήγησε τελικά και στην έρευνα. Η διπλή της καριέρα είχε απότομο και μάλλον άδοξο τέλος, καθώς οι Αρχές εντόπισαν τα ίχνη της και όταν έγινε σαφές ότι ήταν εκπαιδευτικός, παύθηκε άμεσα από τη θέση της στο γυμνάσιο του Λίνκολν όπου δίδασκε.

Επιπλέον, της ασκήθηκε δίωξη και γιατί φαίνεται ότι διαχειριζόταν τις επιχειρήσεις από το φορητό Mac που της παρείχε το σχολείο.

Κερασάκι στην τούρτα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ήταν η πληροφορία ότι αυτός που την "κατέδωσε" ήταν ο σε διάσταση πλέον σύζυγός της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: