Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Γάλλος υπουργός κάλεσε μέσω twitter 13.000 άτομα στο... κρεβάτι



Η εικόνα του Ντομινίκ Στρος-Καν ως του ισχυρότερου ερωτύλου Γάλλου πολιτικού δέχθηκε ένα βαρύ πλήγμα την Τετάρτη το βράδυ, αν δεν καταστράφηκε οριστικά.


Ο υπουργός Βιομηχανίας και Ψηφιακής Οικονομίας της χώρας Ερικ Μπεσόν, κουρασμένος όπως παραδέχεται και στο κρίσιμο μήνυμα, έγραψε στο twitter "Μόλις γυρίσω σπίτι πάω να ξαπλώσω. Είμαι πολύ κουρασμένος. Θα είσαι δίπλα μου;".

Αντί όμως να το στείλει στην (πανέμορφη) σύζυγό του, την Γιασμίν Τορντζμάν, όπως σχεδίαζε, το έστειλε στο σύνολο των 13.000 ατόμων που παρακολουθούν τα μηνύματά του.

Τα επόμενα λεπτά κάποιος θα πρέπει να τον ειδοποίησε άμεσα και το μήνυμα διαγράφηκε, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Στο διαδίκτυο είχε αναπαραχθεί το μήνυμα, με τον απαραίτητο σχολιασμό.

"Οταν ο Ερικ Μπεσόν πάει στο κρεβάτι, το κάνει με 13.000 followers. Αυτό νικάει άνετα τον Ντομινίκ Στρος Καν", σχολίασε κάποιος συγκρίνοντάς τον με τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ.

Η επόμενη κίνηση του Μπεσόν ήταν να διακωμωδήσει την γκάφα του, με απολογητικό μήνυμα: "LOL και συγνώμη. Αυτό θα με διδάξει να μην πηγαίνω από τα πρόχειρα μηνύματα και να πατάω sent. Δεν με πήρε ο ύπνος...".

Το δούλεμα ωστόσο συνεχίστηκε μαζικά και τελικά ο υπουργός (ή το προσωπικό του γραφείου του) παρέδωσε τα όπλα, μάλλον εκνευρισμένος: "Εντάξει, σας αφήνω στην χαζομάρα σας. Πρέπει να ετοιμαστώ για μία συνάντηση στο Κοινοβούλιο...".



Η... ενεργητικότητα του Μπεσόν στον συγκεκριμένο τομέα πάντως έχει ήδη απασχολήσει τα γαλλικά ΜΜΕ πολλάκις.

Μάλιστα, η πρώην γυναίκα του Σιλβί Βρουνέλ σε βιβλίο που εξέδωσε στη συνέχεια υποστηρίζει ότι την κεράτωνε κατά συρροή με εναλλασσόμενες συντρόφους.

Δεν είναι τυχαία εξάλλου η φήμη ότι κατά τον πολιτικό γάμο τους, ο Μπεσόν φέρεται να σταμάτησε το δήμαρχο, προκειμένου να μην αναφερθεί η "πίστη" στους όρκους του ζευγαριού.

Ο 53χρονος Μπεσόν παντρεύτηκε την τρεις δεκαετίες νεότερή του Γιασμίν (φοιτήτρια Καλών Τεχνών από την Τυνησία) πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: