Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ο συνιδρυτής της Apple προτιμά το... Android!



Θυμόσαστε τον Steve Wosniak, τον συνιδρυτή της Apple ο οποίος περίμενε στην ουρά περιμένοντας την κυκλοφορία του iPhone 4S;



Τώρα, σε μία συνέντευξή του στην Daily Beast, ο εκκεντρικός Wosniak συγκρίνει το iPhone με το Android, τονίζοντας μάλιστα τα μειονεκτήματα του iPhone!

''To βασικό μου smartphone είναι το iPhone. Αγαπώ το ότι είναι τόσο όμορφο. Αλλά εύχομαι να έκανε όλα αυτά που κάνει το Android μου, πραγματικά θα το ήθελα''...

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Wosniak το κύριο πρόβλημα είναι το σύστημα φωνητικών εντολών του κινητού, το γνωστό Siri, το οποίο δε δουλεύει πλέον όπως εκείνος θα ήθελε.

''Συνήθιζα να το ρωτάω ποιες είναι οι μεγαλύτερες λίμνες στην Καλιφόρνια και μου απάνταγε. Τώρα απλά μου δίνει αγγελίες για ακίνητα''.

Ο ίδιος προτιμά την GPS πλοήγηση των Android κινητών τηλεφώνων, ενώ δεν είναι ικανοποιημένος ούτε από τη διάρκεια μπαταρίας του iPhone.

Πάντως συστήνει το iPhone στους χρήστες καθώς, κατά τη γνώμη του, είναι το λιγότερο ''τρομακτικό'' gadget για κάποιον που φοβάται την πολυπλοκότητα.

''Είναι ένα απλό τηλέφωνο, εύκολο στη χρήση, που κάνει ό,τι χρειάζεστε'' καταλήγει ο Wozniak...

Δεν υπάρχουν σχόλια: