Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Ολόγυμνη η bisexual "βασίλισσα" του True Blood, Evan Rachel Wood - VideoΣε μια άκρως αποκαλυπτική και προκλητική γυμνή φωτογράφιση, η Evan Rachel Wood αποδεικνύει γιατί θεωρείται το πιο σέξι vampire του True Blood.Η φωτογράφιση έγινε για την 13η επέτειο του περιοδικού Flaunt, ενώ φωτογράφος ήταν η Ellen von Unwerth.


Στη συνέντευξη που συνοδεύει τις φωτογραφίες, η Rachel αποκαλύπτει πως έχει επισκεφθεί...μέντιουμ!

Η ηθοποιός μίλησε για τις διαφορές και τις ομοιότητες ανάμεσα στα δύο φύλα, με αφορμή και την αποκάλυψή της πως είναι αμφιφυλόφιλη.


Είπε πως "πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο πλέον να ξεχωρίσεις τα όρια μεταξύ του αρσενικού και του θηλυκού και εμένα αυτό μου αρέσει. Δεν θεωρώ πως πρέπει να βασίζουμε τον εαυτό μας και το φύλο μας σύμφωνα με τα όσα μας έχουν μάθει για το αρσενικό και το θηλυκό."

"Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που πολεμούν ενάντια στα ένστικτά τους και στη φύση τους, και πιστεύω πως αυτή η καταπίεση, ο φόβος και η ενοχή θα παράγει βία και μίσος. Πρέπει να αποδεχτούμε την πιθανότητα να υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόπος να ζεις. Ποτέ δεν κρίνω τους ανθρώπους και δεν τους μισώ. Απλά λυπάμαι όταν βλέπω ανθρώπους που είναι προσκολλημένοι στις πεποιθήσεις τους και δεν είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες."

Μίλησε σαν πραγματικό vampire, σωστά;
Πηγή : Cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: