Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Λιπαντικό στη σωστή ποσότητα για αξεπέραστο σεξ


Σαν το λάδι στο φαγητό, το λιπαντικό στη σωστή ποσότητα μπορεί να απογειώσει τη σεξουαλική σας ζωή.



Με το 1/3 των γυναικών να παραπονιούνται για ξηρασία στην περιοχή του κόλπου, η σωστή ποσότητα λιπαντικού είναι σωτήρια για σεξ που σας «τινάζει» τα μυαλά. Το μυστικό είναι στην ποσότητα. Μια πολύ μικρή δόση μπορεί να μην βοηθήσει, ενώ παραπάνω από όσο πρέπει οδηγεί σε σεξ σαν το σκι πάνω σε πάγο, δηλαδή αδιάφορο.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι είτε να περιμένετε να υγρανθείτε περισσότερο στην επίμαχη περιοχή με φυσικό τρόπο, είτε παρατείνοντας τα προκαταρκτικά είτε έχοντας έναν οργασμό πριν υπάρξει διείσδυση, είτε να επιλέξετε ένα λιπαντικό από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Πάντως εν γένει δεν υπάρχει συνιστώμενη ποσότητα υγρασίας και κάθε γυναίκα έχει το δικό της ιδανικό επίπεδο υγρασίας για απολαυστική διείσδυση.

Αν χρησιμοποιήσετε λιπαντικό μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε αυτά με βάση το νερό, το πετρέλαιο, το λάδι ή τη σιλικόνη. Για τα περισσότερα ζευγάρια τα λιπαντικά με βάση το νερό είναι η ιδανική επιλογή, καθώς είναι πιο εύκολα στο ξέπλυμα και δεν αφήνουν υπολείμματα. Αν χρησιμοποιείτε προφυλακτικά μείνετε μακριά από αυτά με βάση το πετρέλαιο καθώς διαβρώνουν το λάτεξ, ενώ αν είστε επιρρεπείς σε μυκητιακές μολύνσεις αποφύγετε αυτά που περιέχουν γλυκερίνη, καθώς τα σάκχαρά της προωθούν την ανάπτυξη των μικροοργανισμών.


Πηγή : queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: