Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η κόρη της Cindy Crawford στην πρώτη της φωτογράφιση ως μοντέλο του Versace - Video



Το ντεμπούτο της στο χώρο του modelling έκανε η κόρη της Cindy Crawford. Τελικά το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει...



Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η Cindy Crawford είναι ένα από τα καλύτερα supermodels στην ιστορία του modelling. Και ενώ η 45χρονη πλέον Cindy αποσύρεται σιγά-σιγά από την πασαρέλα, φαίνεται ότι παίρνει τη θέση της η 10χρονη κόρη της, Kaia Gerber.



Η Kaia, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας, της ποζάρει για πρώτη φορά για την πρώτη νεανική καμπάνια του Versace, για παιδιά μέχρι 12 ετών. Και απ΄ό,τι φαίνεται, κληρονόμησε το ταλέντο και τη φωτογένεια της μητέρας της.


Στα '90s η Crawford ήταν η μούσα του διάσημου σχεδιαστή Gianni Versace, ενώ για πολλά χρόνια φιγουράριζε στα εξώφυλλα των περιοδικών ενσαρκώνοντας την απόλυτη φαντασίωση των αρσενικών.




Όπως γράφει η Daily Mail, η Cindy είναι πολύ περήφανη για την κόρη της. "Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που η Kaia επιλέχθηκε να συμμετέχει στην πρώτη νεανική σειρά του Versace. Έχω τόσες καλές αναμνήσεις από τη συνεργασία μου με τον Gianni και την Donatella. Ο οίκος Versace έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο."




Το ίδιο ενθουσιασμένη είναι και η Donatella Versace που υπογράφει την συλλογή. "Όπως και η μαμά της, η Kaia έχει ένα πολύ ξεχωριστό ταλέντο. Η κάμερα πραγματικά την αγαπάει", είπε σε συνέντευξή της.




Πηγή : cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: