Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Η «Miss Playboy» με στρινκ στη παραλία!Tο μοντέλο που κέρδισε επάξια τον τίτλο Miss Playboy 2010 αποφάσισε να βάλει φωτιά στο Μαϊάμι και ξεχύθηκε στη παραλία με ένα σούπερ σέξι φούξια μαγιό!
Η 25χρονη καλλονή από τη Βενεζουέλα, που κάνει τους άντρες να παραμιλούν στο πέρασμά της, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ όταν χρειάστηκε να βάλει αντηλιακό στο σώμα της, οι εθελοντές έτρεξαν να την εξυπηρετήσουν! Πώς γίνεται αυτό ρε παιδί μου. Να είμαι στο γραφείο έξω να έχει ψόφο και το κορίτσι αυτό ν΄απολαμβάνει τον ήλιο και την Θάλασσα. By the way η πίσω κίνηση θέλει λίγο δουλίτσα…την βλέπω κομματάκι πεσμένη για μοντέλο…Για το νου σου…

Η Francesca Frigo έχει στο ενεργητικό της πολλές σέξι φωτογραφήσεις ενώ της έχουν επιλέξεις οι μεγαλύτερες εταιρίες εσωρούχων για να φωτογραφηθεί για διαφόρους καταλόγους καθώς τα σωματικά της προσόντα είναι… ιδανικά! Άλλωστε τελευταία, όλο και περισσότεροι σχεδιαστές επιλέγουν μοντέλα με καμπύλες για να αναδείξουν τα σχέδια τους και όπως βλέπετε κι εσείς, η Francesca από καμπύλες… άλλο τίποτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: