Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Οι παράξενες συμπεριφορές των star της μουσικής σκηνής των '90s - Video



Τι συμβαίνει με μερικούς από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της δεκαετίας του '90 και συμπεριφερόνται παράξενα; Φαίνεται ότι κάθε φορά που βρίσκονται στα φλας της δημοσιότητας δεν είναι για καλό.


Αν και άλλοτε μεσουρανούσαν και όλοι ασχολούνταν με τη μουσική και τα τραγούδια τους, πλέον απασχολούν τη δημοσιότητα όχι για καλό! Δες μερικά παραδείγματα.

1. Sinead O' Connor


Η τραγουδίστρια της μεγάλης επιτυχίας "Nothing Compares 2 U” άρχισε τη νέα χρονιά ως παντρεμένη, αλλά τελικά κατέληξε απογοητευμένη από τον έρωτα και τον Barry Herridge, τον άνθρωπο που γνώρισε μέσω ίντερνετ με μα απελπισμένη δήλωσή της που αναζητούσε σεξ, και τελικά τον παντρεύτηκε για να τον χωρίσει 16 μόλις μέρες μετά τον γάμο τους στο Las Vegas. H Ο' Connor μετά από αυτό έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ κατηγορεί τον τύπο και την ανάμειξή του στην προσωπική της ζωή.



2. George Michael


Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν ήταν και τα καλύτερα για τον Άγγλο ποπ σταρ, αφού έχει συλληφθεί επανειλημμένως για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στο δικαστήριο του Λονδίνου, τον Αύγουστο του 2010, δήλωσε ένοχος επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν να υπηρετεί για 8 εβδομάδες στη φυλακή, ενώ το δικαστήριο τού απαγόρευσε να οδηγεί για 5 χρόνια.




3. Whitney Houston

Κανείς δεν περίμενε ότι το όνομα της Whitney Houston, που ήταν ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια της ποπ τη δεκαετία του 1990 και μια από τις καλύτερες φωνές όλων των εποχών, θα γινόταν συνώνυμο ενός δράματος, αφού οι ναρκωτικές ουσίες στις οποίες η τραγουδίστρια έχει εθιστεί κατέστρεψαν τις φωνητικές της χορδές.


Ένα από τα πιο επιτυχημένα slow τραγούδια της, στο οποίο φαίνονται οι εξαιρετικές φωνητικές της δυνατότητες, είναι το "I will always love you".



4. Oasis, τα αδέρφια Noel και Liam Gallagher

Από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα συγκροτήματα των '90s που δεν είχε καλό τέλος. Παρά τα φιλιά της φωτογρφίας, στην πραγματικότητα η διαμάχη ανάμεσα στα δυο αδέρφια δεν λέει να σταματήσει. Τον περασμένο Αύγουστο ο Liam στράφηκε για μια ακόμα φορά δικαστικώς εναντίον του αδερφού του Noel, γιατί, λέει, ο Noel ακύρωσε μια εμφάνισή τους στο V Festival Chelmsford, το 2009, επειδή ο Liam είχε hangover από το πολύ ποτό.


5. Courtney Love


Η ροκ σταρ Courtney Love φαίνεται ότι δεν τα πηγαίνει καλά με τα οικονομικά της. Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς σπιτιού που νοικιάζει στο Manhattan δήλωσε ότι του χρωστάει 27.000 δολάρια, ενώ έχει κάνει και πολλές καταστροφές στο σπίτι. Μια φορά, αναφέρει χαρακτηριστικά, αναγκάστηκε να καλέσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να επιληφθεί του θέματος. Η ιστορία δεν σταματάει εδώ και θα λυθεί, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, στα δικαστήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: