Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Οδηγοί λεωφορείων κέρδισαν 45 εκατ. στο λαχείο


Την επόμενη ημέρα δεν εμφανίστηκε κανείς για δουλειά!


Για τρία χρόνια οι οδηγοί σε ένα σταθμό λεωφορείων στο Νorthampton της Βρετανίας περίμεναν υπομονετικά η τύχη τους να γυρίσει. Η τύχη τους χαμογέλασε όντως και δώδεκα οδηγοί κέρδισαν με ένα λαχείο περίπου σαράντα πέντε εκατ. ευρώ τα οποία και θα μοιραστούν.

Η τυχερή δωδεκάδα μοιράστηκε το δελτίο και θριάμβευσε στο τζακ ποτ των 45 εκατομμυρίων το βράδυ της Παρασκευής.

Την επόμενη ημέρα κανείς από τους δώδεκα δεν εμφανίστηκε για δουλειά κι εκτιμάται πως θα παραιτηθούν ομαδικά, με αποτέλεσμα το δυναμικό των οδηγών να μειωθεί μεμιάς κατά το ένα πέμπτο!


Οι οδηγοί κυνηγούσαν την τύχη τους ανελλιπώς για τρία χρόνια και πριν από έξι μήνες άρχισαν να σκέφτονται να τα παρατήσουν αφού δεν είχαν κερδίσει τίποτα.

Ο πραγματικά άτυχος είναι ένας οδηγός που αποσύρθηκε από το κοινό λαχείο την τελευταία στιγμή και αντικαταστάθηκε από έναν άλλο, ο οποίος είναι σήμερα πλουσιότερος κατά περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ένας από τους τυχερούς οδηγούς έκανε ένα όνειρό του πραγματικότητα και αγόρασε μία Aston Martin ενώ είπε πως θα αγόραζε και στη γυναίκα του ό,τι του ζητήσει. Ο 49χρονος αποκάλυψε πως τηλεφώνησε στο αφεντικό του και του είπε πως δεν θα πάνε οι 12 στη δουλειά την επόμενη μέρα, με αποτέλεσμα να επιστρατευτούν ακόμα και μάνατζερ για να οδηγήσουν λεωφορεία και να εκτελεστούν κανονικά τα δρομολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: