Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Τρίκαλα: Την έβλεπαν να πετάει από το μπαλκόνι της, 8.000€!


Ο φόβος και μια αφηρημάδα δημιούργησαν μια ασυνήθιστη ιστορία, που είναι κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία...



Απίστευτες σκηνές στην οδό Αιόλου στα Τρίκαλα, όταν νοικοκυρά έβγαλε να τινάξει το παλιό παλτό της, στο οποίο είχε «κρύψει» για ώρα ανάγκης… 8.000€! Τα χρήματα σκόρπισαν στον αέρα και για άρχισε να βρέχει… ευρώ!

Υπό το φόβο της χρεοκοπίας και με την αμφιβολία τι θα γίνουν οι καταθέσεις στη Τράπεζα η οικογένεια απέσυρε μεγάλο μέρος αυτών και τα φύλαγε στο σπίτι της. Πέρασε όμως καιρός, η γυναίκα ξεχάστηκε και βγάζοντας τα ρούχα απ’ τη ντουλάπα για να αεριστούν έβγαλε και το ξεφτισμένο παλτό με τα ευρώ.

Το τίναξε, από τον 5ο όροφο όπου διαμένει και τα χρήματα άρχισαν να πέφτουν... από τον ουρανό! Σύμφωνα με το thebest.gr, η γυναίκα κόντεψε να σκάσει, άρχισε να φωνάζει, πήγε να ντυθεί και να κατέβει να μαζέψει… όσα προλάβει.

Το ευτύχημα; Διπλό: πρώτον τα λεφτά ήταν σε ματσάκια, οπότε δεν τα πήρε ο αέρας και έπεσαν σχεδόν μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας. Δεύτερον περαστικός που άκουσε τις φωνές και… βρήκε μπροστά του τα 8.000€, τα ανέβασε ο ίδιος και τα παρέδωσε στη νοικοκυρά που στο… τσακ το γλίτωσε το εγκεφαλικό!




Δεν υπάρχουν σχόλια: