Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η… «διαρρήκτης» μπήκε σπίτι του και τον βίασε


Μια 39χρονη γυναίκα κάθισε στο εδώλιο δικαστηρίου στην Αδελαΐδα, της Αυστραλίας με τις κατηγορίες της διάρρηξης ενός σπιτιού και του βιασμού του ιδιοκτήτη του.


Η Rebecca Helen Elder φέρεται να είχε από καιρό βάλει στο μάτι τον ανυποψίαστο άνδρα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα για ευνόητους λόγους. Εξάλλου το να σε πιάσει στον ύπνο μια αποφασισμένη για όλα γυναίκα και να σε βιάσει, δεν είναι και να το βγάλει κανείς σε γιγαντοαφίσες…

Από την άλλη πλευρά η 39χρονη δήλωσε αθώα στις κατηγορίες που της αποδίδονται. Το περιστατικό σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Από την άλλη πλευρά οι δικηγόροι του «θύματος» υποστηρίζουν ότι η Rebecca Helen Elder εισέβαλλε στο σπίτι του κρυφά με πρόθεση να τον βιάσει… χωρίς τη συγκατάθεσή του! (Αυτά τα δικηγορίστικα τρελαίνουν άνθρωπο…! Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να τον βάλει κάτω να τον κακοποιήσει σεξουαλικά με την συγκατάθεσή του;).

Για τις όποιες απορίες στην υπόθεση ρωτήστε τον δικαστή Wayne Chivell, ο οποίος εκδίκασε την υπόθεση και άκουσαν πολλά τα αυτιά του. Στην κατηγορούμενη επιβλήθηκε καταβολή εγγύησης, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την επόμενη δικάσιμο που έχει οριστεί για τον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: