Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Προβάρει νυφικό η γυναίκα που διεκδικεί ρεκόρ... κιλών


Πάει για νυφούλα και θα έχει στο πλάι της ένα σεφ!

Το στοίχημα της είναι να γίνει η πιο παχιά γυναίκα στον κόσμο και να κερδίσει με τα κιλά της μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Η 33χρονη Susanne Eman που δημοσιοποίησε τον αμφιλεγόμενο στόχο της να φτάσει τα περίπου 730 κιλά, είναι πλέον μία αρραβωνιασμένη γυναίκα που ετοιμάζεται για γάμο.

Η 33χρονη που σήμερα ζυγίζει περισσότερα από 343 κιλά σχεδιάζει το γάμο της με τον 35χρονο σεφ Parker Clack που απολαμβάνει να της μαγειρεύει.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο διαδίκτυο πέρσι και μετά την ανταλλαγή πολλών e-mail ο Parker μετακόμισε στο σπίτι της Susanne στην Αριζόνα, όπου ζει με τους γιους της, τον 13χρονο Brendin και τον 17χρονο Gabriel.

«Είμαστε πολύ ταιριαστοί, εμένα μου αρέσει να τρώω και του Parker του αρέσει να μαγειρεύει», λέει. «Του αρέσουν οι παχουλές γυναίκες και βλέπει πόσο χαρούμενη είμαι όταν τρώω. Φυσικά με γοήτευσαν οι επιδόσεις του στην κουζίνα…».

Εκτός από το μαγείρεμα ο Parker βοηθά και στις δουλειές του σπιτιού. Για την ακρίβεια κάνει τις περισσότερες ενώ ενθαρρύνει την Susanne να περπατάει, της κάνει παρέα στο κολύμπι και την βοηθά με οτιδήποτε δυσκολεύεται.

Ο Parker στηρίζει τη Susanne και στο στόχο της να γίνει ο βαρύτερος άνθρωπος στον κόσμο. «Ανησυχώ βέβαια για εκείνη αλλά προσπαθώ να τρώει υγιεινό φαγητό όπως σαλάτες και να ασκείται λίγο. Μας αρέσει να κολυμπάμε μαζί».

Το τσεκ απ που έκανε πέρσι είχε καλά αποτελέσματα, ο γιατρός είπε πως είναι μια χαρά αν και δεν υποστηρίζει την προσπάθειά της. «της είπε πως τζογάρει με τη ζωή της αλλά όσο οι γιατροί λένε πως είναι καλά, θα τη στηρίζω», λέει ο
Parker. «Θα μου άρεσε η Susanne όπως και αν έδειχνε αλλά αν ήταν πολύ αδύνατη δεν θα την είχα προσέξει», προσθέτει, «συναντηθήκαμε online και ανταλλάξαμε φωτογραφίες. Την έβρισκα πανέμορφη. Πάντα μου άρεσαν οι μεγαλόσωμες γυναίκες. Δεν με ελκύουν καθόλου οι αδύνατες. Είναι πιο θηλυκό να έχεις καμπύλες».

Η Susanne παραμένει προσηλωμένη στο στόχο να βάζει κιλά. «Είναι πιο δύσκολο να παίρνεις βάρος απ’ ότι νομίζετε γιατί παράλληλα προσπαθώ να είμαι υγιής και δραστήρια», τονίζει.

Καθώς η Susanne που σήμερα φορά ρούχα 10XL συνεχίζει να φουσκώνει, ο Parker βγαίνει βόλτα με τους γιους της στο πάρκο τσουλώντας και την ίδια στο αμαξίδιο με το οποίο μετακινείται.

«Η κινητικότητα μου μειώνεται αλλά το ήξερα πως θα γίνει αυτό, Λαχανιάζω πιο γρήγορα και ο Parker χρειάζεται να σπρώχνει το αμαξίδιό μου», λέει και τονίζει πως στόχος είναι να μην καθηλωθεί στο κρεβάτι.

Εάν η Susanne πετύχει το στόχο της θα έχει ξεπεράσει την προκάτοχο του ρεκόρ Carol Ann Yager που πέθανε το 1994 από ηπατική ανεπάρκεια λόγω παχυσαρκίας.

«Θέλω να σπάσω το στίγμα πως το να είσαι παχύς είναι κακό. Με βοήθησε να βρω την αγάπη…», καταλήγει.










Πηγή : Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: