Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η σέξι εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου



Έκλεψε την παράσταση η νικήτρια του ελληνικού τελικού της Eurovision

Η Ελευθερία Ελευθερίου με το τραγούδι «Aphrodisiac» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 57ο διαγωνισμό της Eurovision, που θα γίνει τον Μάιο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Η επιλογή του τραγουδιού της Eurovision έγινε χθες το βράδυ, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που μεταδόθηκε απευθείας από την ΕΤ1 και από το webTV της ΕΡΤ.





Η Ελευθερία Ελευθερίου γεννήθηκε στις 12/05/1989 στο Παραλίμνι της Κύπρου.Από μικρή έδειξε την αγάπη για την μουσική,τη ζωγραφική, τον στίβο, τον χορό, αλλά και το τραγούδι που τελικά την κέρδισε. Στο δημοτικό ξεκινάει μαθήματα πιάνου, θεωρίας της μουσικής κι αρμονία. Σε ηλικία 15 ετών κάνει μαθήματα φωνητικής κι από τα 16 της κιόλας είναι σολίστας της λαϊκής ορχήστρας ΡΟΚ στην Κύπρο. Όταν τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να σπουδάσει Music and Performance στο University of Surrey στο Λονδίνο.


Η Ελευθερία Ελευθερίου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show The X-Factor 2, όπου αν και δεν κατέκτησε την πρώτη θέση, σίγουρα όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.


Αμέσως μετά την αποχώρησή της εμφανίστηκε στο πλευρό του Σάκη Ρουβά μετά από πρόσκληση του ίδιου. Το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη, ενώ με τον Νίκο Βέρτη εμφανιζόταν και όλη τη σεζόν που πέρασε με τεράστια επιτυχία στο κέντρο Fantasia.






Δεν υπάρχουν σχόλια: