Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

«Πεταλούδες» πέντε αστέρων


Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις απαιτούνται στη Γενεύη για το επάγγελμα της συνοδού πολυτελείας

Σε μια χώρα όπου χτυπά η καρδιά της παγκόσμιας οικονομίας, τα ρόλεξ λαμπιρίζουν σε ανδρικούς και γυναικείους καρπούς, η πορνεία είναι απολύτως νόμιμη και το αδίκημα της μαστροπείας ανύπαρκτο ενώ τα πρακτορεία συνοδών στη Γενεύη θεωρούνται πολύ υγιείς επιχειρήσεις.


Μάλιστα οι κοπέλες που επιθυμούν να κάνουν το συγκεκριμένο επάγγελμα δεν αρκεί να είναι μόνο όμορφες αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν από γεωγραφία, ιστορία, και λογοτεχνία για να εξασφαλίσουν ένα καλό πελατολόγιο.

Απαγορεύονται επίσης τα τατουάζ, το απωθητικό πίρσινγκ και το κακόγουστο ντεκαπάζ, ενώ στο αυστηρό προφίλ τους δεν αρμόζουν ούτε οι συνήθεις επεμβάσεις στήθους - αυξητική και ανόρθωση.

Σύμφωνα με τα αρχεία της Γενεύης, από το σεξ ζουν 4.100 γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων. Οι περισσότερες είναι γυναίκες που έχουν δουλειά και εργάζονται περιστασιακά ως συνοδοί για να ενισχύσουν το εισόδημα τους ή για να συγκεντρώσουν χρήματα και να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους που δεν είναι άλλο από το να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση. Όσο για τα χρήματα που βγάζουν, όπως αναφέρουν τα Νέα, η χαμηλότερη χρέωση αρχίζει από 675 ευρώ για μια ώρα εκ των οποίων το πρακτορείο κρατά ως προμήθεια το 35%.


Πηγή : Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: