Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Τα τελευταία γεύματα θανατοποινιτών



Αυτοί οι άντρες καταδικάστηκαν σε θάνατο για τις ανθρωποκτονίες που διέπραξαν και όπως είναι γνωστό πριν από την εκτέλεση τους ζητήθηκε να επιλέξουν τι θέλουν να φάνε.



Αστακοουρά ζήτησε ο 54χρονος Allen Lee Davis μαζί με γαρίδες, μύδια, σκορδόψωμο και μπίρα. Ο άντρας από τη Florida εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα για τρεις δολοφονίες.


Ο 52χρονος John Wane Gaycy, που κατηγορήθηκε για βιασμό και 33 φόνους εκτελέστηκε με θανατηφόρο ένεση με δηλητήριο και επέλεξε να φάει 12 τηγανιτές γαρίδες, ένα κουτί με κοτοπουλάκια από το KFC, τηγανιτές πατάτες και φράουλες. Σημειώνεται ότι ο Wane Gaycy, πριν από την καταδίκη του, διετέλεσε διαχειριστής σε τρία εστιατόρια KFC.


Ο Stephen Anderson από την Καλιφόρνια που εκτελέστηκε όπως ο John Wane Gaycy, ζήτησε σάντουιτς με τυρί, cottage τυρί, πίτα από ροδάκινο, ένα μείγμα με καλαμπόκι , παγωτό με κομματάκια σοκολάτα και ραπανάκια.




Ο Ronnie LeeGardner ζήτησε την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και αστακό, μπριζόλα, μηλόπιτα και παγωτό βανίλια για να συνοδεύσει την ταινία του.


Ο Ted Bundy από τη Florida που σκότωσε 35 άτομα έφαγε φιλέτο με αυγά και τοστ με βούτυρο και μαρμελάδα, γάλα και χυμούς.


Τέλος, ο μανιακός δολοφόνος Victor Feguer, ο οποίος εκτελέστηκε δι 'απαγχονισμού το 1963, ζήτησε μόνο μια ελιά.


Πηγή : Newsbeast.gr

1 σχόλιο:

Cube8 είπε...

Η μετάφρασή σας είναι άλλο πράγμα! Στον Victor Feguer, το "lethal injection" σημαίνει "απαγχονισμός";;