Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Τα πιο περίεργα μυστικά ομορφιάς των σταρ


Τι κάνουν οι διάσημοι για να διατηρήσουν την φρεσκάδα τους


Οι διάσημοι σταρ του Hollywood είναι μερικές από τις πιο όμορφες προσωπικότητες του κόσμου με σχεδόν καμία ατέλεια πάνω τους.

Για να πετύχουν όμως αυτό το αποτέλεσμα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, πηγαίνουν γυμναστήριο, ακολουθούν έναν υγιή τρόπο ζωής και χρησιμοποιούν διάφορες κρέμες για να φαίνονται νέοι και όμορφοι. Μερικοί σταρ όμως χρησιμοποιούν κάποιες περίεργες τεχνικές για να διατηρήσουν την ομορφιά τους.

Για να δούμε λοιπόν μερικά από τα πιο περίεργα μυστικά ομορφιάς των σταρ…


Η Catherine Zeta Jones για να κρατάει τα μαλλιά της λαμπερά τα πλένει με μέλι και μπύρα. Έχει δηλώσει μάλιστα ότι μυρίζει λες και έχει μόλις βγει από μπαρ αλλά αξίζει.

Η Snooki χρησιμοποιεί τα απορρίμματα γάτας για να κάνει καθαρισμό προσώπου. Όταν ερωτήθηκε για την συνήθεια της αυτή απάντησε ότι δεν της έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.


Η Joan Crawford για λαμπερά μαλλιά χρησιμοποιούσε ένα μείγμα μαγιονέζας.

Η Jessica Simpson για να διατηρήσει τα δόντια της καθαρά και άσπρα, τα καθαρίζει με ό,τι βρει μπροστά της ακόμα και με πουλόβερ της.

Η Terry Hatcher για να διατηρήσει το σώμα της απαλό βάζει λίγο κρασί μέσα στην μπανιέρα της. Είχε δηλώσει μάλιστα ότι επειδή το κρασί είναι φυσικό βοηθάει στον καθαρισμό του σώματος και σε κάνει να νιώθεις αναζωογονημένος.

Η Cindy Crawford ισχυρίζεται ότι διατηρεί την νεανική της εμφάνιση γιατί χρησιμοποιεί ένα ειδικό σπρέι για το πρόσωπο με νερό και γάλα.

Η Victoria Beckham ακολουθεί το λεγόμενο «Geisha facial», ένα μείγμα για καθαρισμό προσώπου το οποίο περιέχει σκόνη από περιττώματα αηδονιού.Πηγή : Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: