Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

VIDEO – Σάλος στην Τουρκία: Ο Χίτλερ διαφημίζει σαμπουάν! - Video


Μία διαφήμιση τουρκικού σαμπουάν που εμφανίζεται να διαφημίζει ο Χίτλερ, με ηχητικό μοντάζ σε μια από τις γνωστές του ομιλίες σε πλήθη και προβάλλεται αυτές τις μέρες στα τουρκικά κανάλια, έχει προκαλέσει πολλά επικριτικά σχόλια στην Τουρκία, αλλά και αντιδράσεις από εβραϊκή οργάνωση στις ΗΠΑ.


Στη διαφήμιση ο Χίτλερ εμφανίζεται σε μια από τις γνωστές του ομιλίες σε πλήθη και με ηχητικό μοντάζ λέει: “Εάν δεν φοράς γυναικεία ρούχα, τότε μη χρησιμοποιείς και γυναικείο σαμπουάν. Τώρα πια υπάρχει το… καθαρά αντρικό σαμπουάν. Αν είσαι άντρας, χρησιμοποιείς…”.

“Πόσο έξυπνο είναι άραγε να χρησιμοποιείται σε διαφήμιση σαμπουάν ένας φασίστας ηγέτης ο οποίος προκειμένου να δημιουργήσει την άρια φυλή σκότωσε Γερμανούς πολίτες με ειδικές ανάγκες, δηλητηρίασε σε θαλάμους αερίων χιλιάδες Εβραίους, τους έκαψε και έφτιαξε σαπούνι;” έγραφε πριν από τρεις μέρες στη στήλη του αρθρογράφος της “Μιλιέτ”.

Η οργάνωση “The Anti-Defamation League” που εδρεύει στις ΗΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει τη διαφήμιση. Η οργάνωση ανέφερε πως γνωστοποίησε την άποψή της και στον πρεσβευτή της Τουρκίας στις ΗΠΑ Ναμίκ Ταν.

Φαίνεται πως η Τουρκική παραγωγή έκανε πολύ μεγάλη πατάτα…

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.




Πηγή : prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: