Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

«Οι Μέσι, Ινιέστα και Πέντρο στέλνουν μυστικά μηνύματα στους αντάρτες» - Video


Το κρατικό κανάλι της Συρίας κατηγορεί τους «μπλαουγκράνα»

Σύμφωνα με τη κρατική τηλεόραση της Συρίας, κατά τη διάρκεια της τελευταίας αναμέτρησης μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι αστέρες των «μπλαουγκράνα» έστειλαν μυστικά μηνύματα στους αντάρτες της αραβικής χώρας, μέσω των κινήσεων, των πασών και του γκολ που πέτυχαν.

Συγκεκριμένα, οι Λιονέλ Μέσι, Αντρές Ινιέστα και Πέντρο υπέδειξαν στους αντάρτες το ταχύτερο πέρασμα προς τη πόλη Al Magadin, της Συρίας, για τη λαθραία μετακίνηση όπλων και πυρομαχικών.

Σύμφωνα με το κανάλι Addounia, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Αντρές Ινιέστα, υποδεικνύει το πρώτο μέρος της διαδρομής, την φόρτωση των όπλων, δηλαδή, από το Λίβανο. Στη συνέχεια πασάρει στον Μέσι, ο οποίος περνά αρκετούς Μαδριλένους, προτού βγάλει μια εκπληκτική ασίστ στον Πέντρο.

Σύμφωνα με το κρατικό κανάλι, η κούρσα του Μέσι μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί ως ένας μυστικός κωδικός από τους αντάρτες, ο οποίος θα τους οδηγήσει στη Συρία, λαμβάνοντας υπόψη ακόμα και τις τρίπλες, τις πάσες και το σουτ.

«Εδώ βλέπουμε το πρώτο στάδιο, όπου τα όπλα φορτώνονται από το Λίβανο (Ινιέστα). Στη συνέχεια περνούν μέσα από τη Χομς και παραδίδονται σε άλλον τρομοκράτη (Μέσι). Μπορούμε επίσης να δούμε πως προειδοποιούν ότι θα αντιμετωπίσουν ορισμένα εμπόδια (ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης) μέχρι να φτάσουν στο Dayr Al Zawr (Πέντρο). Καταληκτικά, μεταφέρονται με λεωφορείο στο τελικό τους προορισμό, που βρίσκεται στη πόλη Al Magadin (γκολ)», αναφέρει ο σχολιαστής του καναλιού.

Στη Συρία γίνεται λόγος για εσκεμμένη επίθεση προς τον δικτάτορα Μπασάρ Άσαντ μέσω του συγκεκριμένου βίντεο, με σκοπό τον παγκόσμιο εξευτελισμό του.

Όπως και να ‘χει πρόκειται για μια ξεκαρδιστική παρομοίωση, η οποία σίγουρα θα ανεβάσει το ηθικό κάθε πληγωμένου Έλληνα ποδοσφαιρόφιλου…




Δεν υπάρχουν σχόλια: