Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

100 χρόνια από τη βύθιση του Τιτανικού - ΔΕΙΤΕ πώς γυρίστηκε η ταινία! - Video


Ποιος ήταν να παίξει στη θέση του Di Caprio - Μάθετε 12 μυστικά για την ταινία!

Στις 02.20 τα ξημερώματα της 15ης Απριλίου 1912, ο θρυλικός Τιτανικός εξαφανίστηκε κάτω από τα παγωμένα νερά του Ατλαντικού μαζί με 1.500 ψυχές. Τη δεκαετία του '90 ο Τζέιμς Κάμερον μετέφερε στη μεγάλη οθόνη το πρώτο και τελευταίο ταξίδι του "αβύθιστου" Τιτανικού"!

ΔΕΙΤΕ πώς γυρίστηκε η πολυβραβευμένη ταινία!



Μάθετε 12 μυστικά της ταινίας!

1. Η παραγωγή της ταινίας ήθελε τον ηθοποιό Matthew McConaghey για τον ρόλο του Jacκ. Ο Cameron όμως επέμενε για τον DiCaprio.

2. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, ένας φαρσέρ ανέμειξε παραισθησιογόνες ουσίες (αγγελόσκονη) στο φαγητό του μελών του set. Ηθοποιοί, τεχνικοί και μέλη της παραγωγής βρέθηκαν στο νοσοκομείο με παραισθήσεις!

3. To βιβλίο με τα σκίτσα του Jack αποτελεί έργο του...James Cameron από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα. Ακόμα και οι σκηνές που φαίνεται να ζωγραφίζει την Rose, στην πραγματικότητα βλέπουμε τα χέρια του James Cameron!

4. Η Κate Winslet αρνήθηκε να φορέσει ολόσωμο μαγιώ στις σκηνές του ναυαγίου. Επόμενο ήταν τελικά, να πάθει πνευμονία!

5. Ο James Cameron ηθελε να συνεργαστεί με την Enya για την μουσική της ταινίας. Όταν εκείνη αρνήθηκε, απευθύνθηκε στον James Horner.






6. Ο "ωκεανός" που έγινε ο τάφος του φημισμένου πλοίου, στην πραγματικότητα είχε περίπου τόσο βάθος

7. H Kate Winslet, όταν έμαθε ότι θα έχει ερωτικές σκηνές με τον Leonardo DiCaprio, "έσπασε" τον πάγο από την πρώτη μέρα, δείχνοντας του...το εντυπωσιακό της μπούστο.

8. Η σκηνή που τα ορμητικά νερά της θάλασσας φτάνουν στην μεγάλη σάλα του πλοίου, έπρεπε να γυριστεί μόνο μια φορά, γιατί όλα τα σκηνικά θα καταστρέφονταν αμέσως.

9. O προσωρινός τίτλος της ταινίας ήταν..."Planet Ice"

10. Υπήρξε στ`αλήθεια Jack Dawson στον Τιτανικό και ο James Cameron το έμαθε μετά την συγγραφή του σεναρίου.

11. Ο James Cameron στην πραγματικότητα, πέρασε πολύ περισσότερο χρόνο με τον αληθινό Τιτανικό, καταδυόμενος στο ναυάγιο με υποβρύχιο, παρά με τους πρωταγωνιστές!

12. To εξωτερικό μέρος του πλοίου ήταν κάπως έτσι!

Πηγη :zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: