Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Η λιποθυμία του οδηγού και ο 13χρονος ήρωας - VideoΔείτε πώς ένα παιδί κατάφερε να σώσει τους συμμαθητές του όταν ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου έχασε τις αισθήσεις του.


Το όνομά του είναι Jeremy Wuitschick. Είναι μόλις 13 ετών αλλά η ψυχραιμία του υποδειγματική. Ο νεαρός τη μέρα που πήρε τον έλεγχο του σχολικού λεωφορείου θα την θυμάται για πάντα καθώς με την τόλμη του κατάφερε να σώσει τον εαυτό του και άλλους 14 συμμαθητές του.

Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο του Milton όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω προβλήματος υγείας.

Όπως δηλώνει στην Huffington Post ο 13χρονος "ο οδηγός φαινόταν αστείος, τα μάτια του είχαν διογκωθεί, ήταν ακουμπισμένος πίσω και τα χέρια του πήγαιναν πέρα δώθε".

Ο Τζέρεμι, λοιπόν, χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, απόλυτα ψύχραιμος και αποφασισμένος, έπιασε το τιμόνι και κράτησε το όχημα σταθερό, αποτρέποντας τη συντριβή του στο κράσπεδο.

Τον 13χρονο έσπευσε να βοηθήσει ένας άλλος συμμαθητής του, ο Johnny Wood , που έδωσε στον άτυχο οδηγό τις πρώτες βοήθειες.

Η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε γιατί έσπευσε να βοηθήσει "Είχα διαβάσει πρόσφατα ένα βιβλίο με σούπερ ήρωες" το οποίο προφανώς και τον επηρέασε.

Ο 43χρονος οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε σ νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: