Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΣΟΚ: 15χρονη έκανε σεξ με σαράντα άνδρες που γνώρισε στο internet!


Μια έρευνα που πρέπει να μας βάλει όλους μας σε σκέψεις έκανε το πανεπιστήμιο του Plymouth αναφορικά με την σεξουαλική ζωή των νέων και το διαδίκτυο.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι ερευνητές διαπίστωσαν πως μία ολόκληρη γενιά κοριτσιών έχουν σχεδόν καταστρέψει την σεξουαλική τους ζωή λόγω της ευκολίας του διαδικτύου.

Ως παράδειγμα παρουσιάζεται η Becky, μια νεαρή κοπέλα, η οποία σε ηλικία μόλις 15 ετών άρχισε τις σεξουαλικές συνευρέσεις με αγνώστους μέσω του internet.

H αρχή έγινε όταν άρχισε να συνομιλεί με έναν άνδρα σε μία ιστοσελίδα γνωριμιών. Ο άνδρας είχε συστηθεί ως «Stuart» και είχε δηλώσει 24 ετών.



Την ανέβαζε ψυχολογικά κάνοντας της κομπλιμέντα και στη συνέχεια της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της. Έξι μήνες μετά, η 15χρονη είπε στους γονείς της ότι θα πάει σε μια φίλη της, όμως στην πραγματικότητα έσπευσε να συναντήσει τον άγνωστο που μιλούσε στο διαδίκτυο.

«Μιλούσαμε για κάποιους μήνες και στέλναμε σεξουαλικά μηνύματα. Παρότι έμοιαζε χαζό, το πραγματικό σεξ φαινόταν ως το επόμενο βήμα. Αλλά όταν τον είδα η πρώτη μου σκέψη ήταν «θεέ μου, δεν μοιάζει καθόλου με τη φωτογραφία του»! Δεν ήταν όμορφος κι έδειχνε μεγαλύτερος από 40 χρονών. Όμως πήγαμε κατευθείαν στο ξενοδοχείο και κάναμε σεξ. Ένιωθα νευρική αλλά τελείωσε γρήγορα. Μετά πλήρωσε για το δωμάτιο, χαιρετηθήκαμε στο σταθμό και δεν ξαναειδωθήκαμε ποτέ. Έκλαιγα στο τραίνο της επιστροφής γιατί ένιωθα αηδία για τον εαυτό μου. Η μαμά μου νόμιζε πως ήμουν στο σπίτι μιας φίλης μου όσο έλειπα».

Και αν νομίζετε ότι αυτή ήταν και η μοναδική εμπειρία της Becky κάνετε λάθος. Για τα επόμενα 5 χρόνια συνέχισε να κάνει σεξ με αγνώστους που συναντούσε σε ιστοσελίδες γνωριμιών.

Η Becky συνάντησε από τα 15 της έως τα 20 της χρόνια σαράντα άνδρες, από εφήβους μέχρι παντρεμένους σαραντάρηδες, με τους οποίους έκανε σεξ.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως ένας στους δέκα νέους ηλικίας 16-24 έχει χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για να κανονίσει σεξ της μιας βραδιάς, ενώ οι μισοί από τους ερωτηθέντες είχαν προβεί σε sex μέσω web cam!


Πηγή : medigate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: