Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Διαθέτει 900 γεύσεις παγωτού και… συνεχίζει!


Έχετε δοκιμάσει παγωτό με γεύση «μανιτάρια με σκόρδο και κρασί»;; Αν σας αρέσουν τέτοιες ασυνήθιστες γεύσεις παγωτού θα πρέπει να ταξιδέψετε ως τη Βενεζουέλα στην πόλη Merida και να επισκεφτείτε την παραδοσιακή τζελατερία του κ. Manuel da Silva Oliveira, η οποία διαθέτει 900 ασυνήθιστες γεύσεις παγωτού!


Ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής των περίεργων γεύσεων έχει επάξια κερδίσει μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, αφού ανάμεσα στις 900 γεύσεις παγωτού συμπεριλαμβάνονται ότι δεν έχετε φανταστεί ποτέ.. όπως γεύση «,φασόλια με τσίλι», «σαρδέλες σε κονιάκ» και «μακαρόνια με τυρί»! Η ιδέα ξεκίνησε, όταν ο κ.Manuel, ο οποίος εργαζόταν σε διάφορες εταιρείες παγωτού,πειραματιζόταν με δική του πρωτοβουλία σε διάφορες γεύσεις. «Έχω σπαταλήσει αρκετά κιλά παγωτό μέχρι να φτιάξω αυτό που θα με ικανοποιούσε», χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος.

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο ή ακόμη κι αν διαβάζοντας τες, σας έρχεται ανακατωσούρα, οι γεύσεις αυτές γίνονται ανάρπαστες , ενώ οι πελάτες που τις έχουν δοκιμάσει, έμειναν ενθουσιασμένοι! Το κατάστημα αποτελεί τουριστικό «αξιοθέατο» της πόλης, ενώ ο Πορτογάλος ιδιοκτήτης παραδέχεται πως επιθυμεί να φτάσει τις 1.000 γεύσεις, παρόλο που ο τοίχος με τη λίστα των γεύσεων δεν έχει άλλο χώρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: