Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Η «Κιβωτός» της Αποκάλυψης στα έγκατα της Γης


«Το καταφύγιο της Αποκάλυψης» είναι πλέον πραγματικότητα. Κατασκευάστηκε στο υπέδαφος του Κάνσας, κάτω από ένα καταπράσινο λιβάδι και είναι η καλύτερη λύση για να προστατευτεί κανείς από ηλιακές καταιγίδες, τρομοκρατικές επιθέσεις, πανδημίες ακόμα και οικονομική κατάρρευση.



Πρόκειται για εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις πυρηνικών πυραύλων που έχουν μετατραπεί σε πολυτελές καταφύγιο: Πισίνα, αίθουσα προβολών, βιβλιοθήκη , ιατρικό κέντρο και σχολείο θα είναι στη διάθεση των ιδιοκτητών.

Τέσσερις Αμερικανοί εκατομμυριούχοι έχουν βάλει γερά το χέρι στην τσέπη- συνολικά δαπάνησαν 7 εκατομμύρια δολάρια- για να εξασφαλίσουν ένα διαμέρισμα στο οποίο θα καταφύγουν σε περίπτωση ανάγκης.

«Οι ιδιοκτήτες ανησυχούν για διάφορες καταστροφές, από ηλιακές εκρήξεις μέχρι ελλείψεις τροφίμων», δηλώνει ο υπεύθυνος της κατασκευής, Λάρι Χολ.

Ο 55χρονος Χολ είναι ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος στο καταφύγιο. Με την οικογένειά του ζει στο Ντένβερ και σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει κυρίως για διακοπές και βεβαίως όταν συμβεί κάτι κακό.








Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: