Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Παράξενα έθιμα ... γύρω από το σεξ!


Για τα έθιμα που έχει κάθε χώρα όλο και κάτι έχουμε ακούσει, αλλά αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως υπάρχουν έθιμα πού έχουν να κάνουν με το σεξ.... ναι σωστά ακούσατε, υπάρχουν έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ σε διάφορες χώρες.
Για να δούμε λοιπόν πως εκφράζουν οι άνθρωποι την σεξουαλικότητα τους ανά τον κόσμο αλλά και κάποιες περίεργες σεξουαλικές απαγορεύσεις που υπάρχουν.... Αυτά είναι 9 έθιμα που μας προκαλούν σίγουρα έκπληξη!

1) Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα, με την προϋπόθεση, όμως, πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!

2) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ, αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια!

3) Οι Μουσουλμάνοι νεκροθάφτες υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο!

4) Στο Κάλι, στην Κολομβία, μπορεί να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα εφόσον είναι και η μητέρα της μπροστά!!!

5) Άνδρες στη Γκουάμ έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έρθουν σε επαφή μαζί τους για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το νόμο αυτό είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.

6) Στο Χονγκ Κονγκ μια προδομένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο άνδρα της, αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του, από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο…

7) Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ’ ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη και έτσι να εξετάζει!

8) Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.

9) Στη Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για έναν άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μια γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα (Φαντάσου τι έχουν δει τα ματάκια τους!).


Δεν υπάρχουν σχόλια: