Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Διάσημοι αρραβώνες που κατέληξαν σε ... ναυάγιο!


Μπορεί να είμαστε ρομαντικά παιδιά και να τρελαινόμαστε για τα ρομάντσα και τα love stories των διασήμων, όμως και αυτά κάποιες φορές καταλήγουν σε ναυάγιο!


Θα σας γυρίσουμε λίγο στα παλιά τότε που η Gwyneth Paltrow ήταν full in love με τον Brad Pitt και τα πιτσουνάκια σχεδίαζαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τότε μάλιστα στα 90s ήταν το πιο hot ζευγάρι του Hollywood και όλοι τους ζήλευαν. Όμως ο Brad δείλιασε την τελευταία στιγμή, ήταν και μικρό παιδί, οπότε άφησε σύξυλη την Gwyneth, η οποία λίγο καιρό αργότερα έπεσε στην αγκαλιά του Chris Martin.

Ένα ακόμα πολυσυζητημένο ζευγάρι που ο αρραβώνας τους είχε γίνει πρώτο θέμα στα lifestyle έντυπα ήταν ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez. Η JLo με το που χώρισε από τον PDiddy έκανε σχέση με τον Ben και είχε μονίμως τους παπαράτσι από πίσω της. Το δε μονόπετρο που της είχε δώσει ο ηθοποιός έβγαζε μάτι. Αλλά και πάλι κάτι στράβωσε με τη Jen που τότε έδειχνε πολύ άστατη να του δίνει τα παπούτσια στο χέρι. Μετά από λίγο βέβαια τη φόρεσε την κουλούρα, αλλά με τον Marc Anthony.


Πρόβα νυφικού έκανε και η Kate Moss το 2007 όταν ήταν ακόμα με τον Pete Doherty. Ένα όμως σκάνδαλο με φωτογραφία της που την έδειχνε να παίρνει κοκαΐνη και τα άπειρα προβλήματα του τραγουδιστή με τις ουσίες και το αλκοόλ την έκαναν να το ξανασκεφτεί σοβαρά και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.




Φυσικά από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει ο πολυσυζητημένος αρραβώνας του Πάρι Κασιδόκωστα με την Paris Hilton. Ποιος ξεχνάει το φοβερό εκείνο καλοκαίρι που οι δυο τους είχαν έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και σε κάθε τους βήμα είχαν και καμιά δεκαριά παπαράτσι να τους κυνηγούν. Τότε ο Πάρις είχε δώσει ένα δαχτυλίδι στο κορίτσι, αλλά όταν επέστρεψαν στην Αμερική αποφάσισαν και οι δύο να διαλύσουν τον αρραβώνα.


Έναν αποτυχημένο αρραβώνα έχει στο ιστορικό της και η κυρία Cruise, η Katie Holmes φυσικά. Το 2005 είχε πει I do στον επί πέντε χρόνια σύντροφό της Chris Klein, αλλά μόλις αντίκρισε τον Tom, τα ξέχασε όλα και παρασύρθηκε από τον έρωτά του.


Και για το τέλος αφήσαμε τον πρώην της Scarlett Johansson και νυν της Blake Lively. Μιλάμε φυσικά για τον Ryan Reynolds, ο οποίος πριν βάλει την κουλούρα με την Scarlett ήταν έτοιμος να παντρευτεί την κατά πολύ μεγαλύτερή του Alanis Morissette. To 2007 όνως ήρθε ο χωρισμός, χωρίς να γνωρίζει κανείς ακόμα τις αιτίες.




Πηγή : star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: