Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Γιατρός έκανε σεξ με ασθενή του "για να σώσει το γάμο της"


Ένας οικογενειακός γιατρός από το Belfast έκανε σεξ με παντρεμένη ασθενή του, στο ιατρείο του, γιατί έτσι (της είπε) ότι θα τη βοηθούσε να σώσει το γάμο της.


Δεν είχε το Θεό του ο 68χρονος γενικός γιατρός, Kenneth Thompson, από το Belfast, ο οποίος κατάφερε να πείσει μια παντρεμένη ασθενή του και μητέρα ότι ο μόνος τρόπος να σώσει το γάμο της ήταν να κάνει σεξ μαζί του.



Αυτό αναφέρει πικάντικο δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, σύμφωνα με το οποίο η ασθενής επισκέφθηκε τον Thompson επειδή πονούσε το στομάχι της και αντιμετώπιζε προβλήματα ύπνου. Ο γιατρός, από την πρώτη επίσκεψη, την ενθάρρυνε να τον εμπιστευτεί και να του μιλήσει για τη ζωή της, αφού, ισχυρίστηκε ότι είχε ειδικευθεί και στην Ψυχιατρική αλλά και στη Συμβουλευτική.

Προσφέρθηκε μάλιστα να τη βοηθήσει να απαλλαχθεί από το στρες, δωρεάν. Εκείνη δέχτηκε και του μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον σύζυγό της αλλά και για τους βιασμούς που είχε υποστεί από συγγενείς της όταν ήταν παιδί.

Ο Thompson σταδιακά άρχισε να παρενοχλεί την ασθενή την ώρα που την εξέταζε, καταλήγοντας τελικά να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της, πάνω στο ειδικό κρεβάτι εξέτασης. Της είπε μάλιστα ότι αυτό που έκανε ήταν μια "επίδειξη για το πώς πρέπει να κάνει σεξ με το σύζυγό της".

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Thompson αντιμετωπίζει ανάλογες κατηγορίες. Άλλες δυο γυναίκες είχαν υποστεί τα ίδια, ωστόσο ο γιατρός αρνείται τις κατηγορίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: