Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ο πιο άτυχος άνθρωπος του κόσμου!


Γίνεται ένας άνθρωπος να ζήσει την απόλυτη γκαντεμιά; Και πώς στα αλήθεια θα προσδιόριζε κάποιος από εμάς την πιο μεγάλη ατυχία του κόσμου; Θα αναρωτιέστε λοιπόν τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο τον πιο γκαντέμη σε όλον τον κόσμο; Και όμως, υπάρχει αυτό το πρόσωπο και η ιστορία του πραγματικά θα σας αφήσει άφωνους!


Το 1883, ο Henry Ziegland - ο γκαντέμης μας - είχε ερωτική σχέση με μια κοπέλα και μάλιστα σχεδίαζαν κάποια στιγμή να παντρευτούν. Συνέβη όμως κάτι απροσδόκητο που ποτέ κανείς δεν κατάφερε να μάθει και ο Henry χώρισε την κοπέλα του.




Όταν της ανακοίνωσε την απόφασή του ήταν αφοπλιστικά ψύχραιμος, δείχνοντας πόσο σίγουρος ήταν για την απόφαση του και μάλιστα χωρίς ίχνος στεναχώριας! Η κοπέλα έπεσε σε κατάθλιψη και μετά την κατακραυγή και τα σχόλια του κόσμου αυτοκτόνησε.

Ο αδελφός της τρελά εξοργισμένος συνάντησε τον Henry αποφασισμένος να τον σκοτώσει. Αφού πυροβόλησε τον Henry, αυτοκτόνησε. Ο Henry, όμως, δεν είχε πεθάνει, αφού η σφαίρα πέρασε ξυστά από το πρόσωπό του και σφηνώθηκε σε ένα δέντρο που ήταν ακριβώς πίσω του!

Αφού πέρασαν 20 χρόνια, ο Henry θέλησε να κόψει το δέντρο αλλά επειδή δεν μπορούσε να το κάνει με πριόνι απόφάσισε να χρησιμοποιήσει δυναμίτη και να το ανατινάξει. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό! Η έκρηξη εκτόξευσε τη σφαίρα από το δέντρο κατευθείαν στο κεφάλι του Henry, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: