Τρίτη 17 Απριλίου 2012

«Γιάτρευε» τον καρκίνο του στήθους με... πιπίλισμα!


Μία απίστευτη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών αποκαλύπτει η βρετανική Μίρορ.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ρέτζιναλντ Τζιλ, ένας 77χρονος με κινητικά προβλήματα που κινείται με αμαξίδιο, παρίστανε με αξιοσημείωτη επιτυχία τον γιατρό και μάλιστα τον «εναλλακτικό» ογκολόγο που ειδικεύεται στο γυναικείο στήθος.

Στόχος του ήταν γυναίκες αρκετά αφελείς για να πιστέψουν ότι μπορούσε με μία απλή ματιά να διαγνώσει καρκίνο του στήθους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να δεχθούν και την «καινοτόμο» θεραπεία του, που προέβλεπε ότι οι όγκοι αντιμετωπίζονται εάν ένας άνδρας θηλάζει το συγκεκριμένο στήθος 30 λεπτά ημερησίως!

Στο κόλπο συμμετείχε και η αξιοσημείωτα νεαρότερη σύζυγός του, η 35χρονη Λέιλα, με την οποία διατηρούσαν ένα κέντρο εναλλακτικής ιατρικής, στο οποίο έχει τεκμηριωθεί ότι εκμεταλλεύτηκαν τουλάχιστον δύο γυναίκες.


Στον λόγο του στο τέλος της δίκης, ο δικαστής Κι Τόμας είναι παραπάνω από σαφής:

«Θα περνούσαν οποιαδήποτε ταπείνωση για να γιατρευτούν. Αφού τους δώσατε αυτή την φρικτή διάγνωση, τις υποβάλλατε σε μία προσβλητική «θεραπεία» ... και τις πείσατε να γδυθούν πλήρως μπροστά σας, υποκρινόμενος ότι τους προσφέρετε μία αγωγή που θα τις ωφελούσε, για να τις εκμεταλλευτείτε σεξουαλικά».

Ο Τζιλ έλεγε στις αφελείς «ασθενείς» του ότι ήταν στρατιωτικός γιατρός σε αποστρατεία και δεν διέθετε τα τυπικά χαρτιά, αλλά γνώριζε το αντικείμενο.

Τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του καταδικάστηκαν για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων και απάτη, καθώς χρέωναν κανονικά και τις επισκέψεις των θυμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: