Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ζευγάρι «μοιραζόταν» σεξ και ναρκωτικά με τη μπέιμπι σίτερ των παιδιών του


Ενώπιον της δικαιοσύνης βρέθηκε ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ το οποίο έδωσε ναρκωτικά στη 16χρονη μπέιμπι σίτερ των παιδιών του και έκανε σεξ μαζί της. Όταν εκείνη υπέκυψε, ξεφορτώθηκε το πτώμα της πετώντας το στο δάσος.


Η ιστορία των Eric και Dea Millerberg και της νεαρής Alexis Rasmussen άρχισε την άνοιξη του 2011, όταν την προσέλαβαν ως μπέιμπι σίτερ για να προσέχει τις δύο κόρες τους.

Οι τρεις έγιναν φίλοι και το ζευγάρι άρχισε να πίνει αλκοόλ και να καπνίζει μαριχουάνα με τη 16χρονη. Η Alexis άρχισε να ζητά να δοκιμάσουν ισχυρότερα ναρκωτικά όπως μεταμφεταμίνες και ηρωίνη.

Τελικά το ζευγάρι έφτασε να πληρώνει την 16χρονη με μεταμφεταμίνη και ο 36χρονος Έρικ της έδειξε μάλιστα πώς να την καπνίζει μέσα από γυάλινη πίπα.




Μία από τις πιο τρελές νύχτες τους συνέβη τον Αύγουστο, ένα μήνα πριν το θάνατο του κοριτσιού. Η Alexis ζητούσε επανειλημμένα κοινή σεξουαλική επαφή και των τριών.

«Ο Eric κι εγώ αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να κάνουμε σεξ. Τότε η Αλέξις απλά μπήκε στη μέση», είπε στο δικαστήριο η Dea Millerberg.

Τη μοιραία νύχτα της 10ης Σεπτεμβρίου το ζευγάρι ζήτησε από την Alexis να κρατήσει τα παιδιά για να βγει να ψωνίσει για τα γενέθλια της κόρης του. Δεν έγινε όμως τίποτα από τα δύο. Μόλις η 16χρονη έφτασε στο σπίτι των Millerberg ο Eric τη βοήθησε να «φτιαχτεί» δίνοντάς της ηρωίνη και μεθαμφεταμίνες με ένεση στο λαιμό και το χέρι της.
Τότε, όταν ήταν πλέον εντελώς «χαμένη» από τα ναρκωτικά, η Alexis και ο Eric έκαναν στοματικό σεξ. Η Dea είπε στο δικαστήριο πως η ίδια δεν συμμετείχε.

Λίγο αργότερα έγινε εμφανής η αρνητική επίδραση των ναρκωτικών στην έφηβη κι άρχισε να «φρικάρει». Ένιωθε αποπροσανατολισμένη και κρύωνε και ζήτησε να κάνει ένα ζεστό μπάνιο. Οι Millerbergs την άφησαν στο μπάνιο για περίπου 45 λεπτά και ανακάλυψαν μετά πως κρύωνε ακόμα. Έτσι την τύλιξαν με μία κουβέρτα και την άφησαν να ξαπλώσει.

Μισή ώρα αργότερα το ζευγάρι επέστρεψε και βρήκε τη 16χρονη να μην ανταποκρίνεται.

«Δεν ανέπνεε. Κάτι σαν βλέννα έβγαινε από το στόμα της», είπε η Dea στο δικαστήριο. Η ίδια είναι νοσοκόμα κι επιχείρησε να συνεφέρει το κορίτσι αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια άρχισαν να σκέφτονται τις επόμενες κινήσεις τους.

«Πανικοβληθήκαμε. Η ιδέα ήταν πως θα χάναμε τα παιδιά μας και θα πηγαίναμε φυλακή και δεν μπορούσαμε τίποτα να κάνουμε για να τη φέρουμε πίσω», είπε η Dea.

Ο Eric ήταν τότε με αναστολή για ληστεία και ανταλλαγή πυροβολισμών ενώ ήταν γνωστό πως συμμετείχε στη συμμορία Silent Arayan Warriors που πίστευε στην υπεροχή της λευκής φυλής.


Η κα Millerberg, που επίσης είχε μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για συνταγογραφήσεις-απάτη ναρκωτικών και έκθεση παιδιού σε κίνδυνο, έντυσε το γυμνό σώμα της 16χρονης και την έβαλε σε ένα μπαούλο, το οποίο έβαλαν στη συνέχεια σε κουτί στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους.


Αφήνοντας στο σπίτι την 6χρονη κόρη τους αλλά παίρνοντας μαζί τους τη μικρότερη, άρχισαν να οδηγούν σε διάφορα μέρη και να ξεφορτώνονται κάθε ένδειξη που μπορεί να τους ενέπλεκε στο έγκλημα.

Πέταξαν το πτώμα της σε ένα απομακρυσμένο σημείο και ο Eric το κάλυψε με χαμόκλαδα και θάμνους. Η αστυνομία το ανακάλυψε έξι εβδομάδες μετά με τη βοήθεια ενός μέλους της συμμορίας του.

Στη συνέχεια πέταξαν τα υπόλοιπα αντικείμενα σε διαφορετικούς κάδους.

Η Dea κατέθεσε αίτηση για διαζύγιο το Φεβρουάριο και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Μέχρι στιγμής οι αρχές φαίνεται να συμφωνούν με την εκδοχή της για τη υπόθεση αν και πλήρης νεκροψία δεν μπόρεσε να γίνει λόγω της αποσύνθεσης του πτώματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: