Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Σοκολατένιο βινύλιο… παίζει μουσική και τρώγεται!


Ένα συγκρότημα από τη Σκωτία κυκλοφόρησε τον πρώτο βρώσιμο δίσκο βινυλίου, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από σοκολάτα γάλακτος! «Έχει τόσο ωραία γεύση όσο και η μουσική που ακούγεται», λέει ένας εκ των τριών μελών της μπάντας αναφερόμενος στο τραγούδι «Anti Paint Climb» του συγκροτήματος.Το συγκρότημα θέλησε να βρει έναν πρωτότυπο τρόπο για να προωθήσει το νέο του single και έτσι ήρθε σε επαφή με έναν τοπικό… ζαχαροπλάστη, τον κ. Ben Milne. Αυτός τους έδωσε την ιδέα του βρώσιμου βινυλίου και ανέλαβε να φέρει εις πέρας την… αποστολή.

«Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω σοκολάτα γάλακτος πάνω στο ίδιο καλούπι ενός αληθινού βινυλίου και στη συνέχεια διακόσμησα την ετικέτα του δίσκου με διάφορα μουσικά σχέδια, προσθέτοντας στο τέλος άχνη ζάχαρη, για περισσότερη γλύκα!», λέει ο ζαχαροπλάστης.

Μετά από αρκετές εβδομάδες δοκιμής το σοκολατένιο βινύλιο κυκλοφόρησε σε περιορισμένη έκδοση και μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής δίσκων. Επιπλέον «υπόσχεται» να ικανοποιήσει με την απόδοσή του όχι μόνο την ακοή αλλά και την αίσθηση της γεύσης…Πηγή : perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: