Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Michelle Hunziker: Απολαμβανει τον ήλιο του Μαϊαμι



Κάνει καριέρα στηην τηλεόραση, το μόντελινγκ και το τραγούδι. Η πολυτάλαντη κυρία είναι ονομάζεται Yvonne Michelle Hunziker και ανάβει φωτιές στο πέρασμά της!


Η κατάξανθη Michelle gεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1977 στο Λουγκάνο της Ελβετίας. Η μητέρα της είναι από την Ολλανδία, ενώ ο Γερμανός καταγωγής πατέρας της πέθανε από καρδιακή προσβολή το φθινόπωρο του 2001.

Το καλογυμνασμένο σώμα της οφείλεται στο γεγονός ότι από πολύ μικρή ηλικία είχε ασχοληθεί με τον χορό και με διάφορα άλλα αθλήματα. Όταν πέθανε ο πατέρας της η Yvonne και η μητέρα της μετακόμισαν στο Μιλάνο. Εκεί πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και τον χώρο θεάματος. Είχε την τύχη από πολύ μικρή να βγάλει πολλά χρήματα αφού αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο σε εταιρίες όπως οι Armani , Rocco Barocco , La Perla, Colmar, Fuerte Ventura, Lovable και Swish.

Εχει ασχοληθεί και τα κινηματογραφικά καθώς έχει παίξει σε αρκετές ταινίες. Το 2006 έβγαλε το πρώτο της μουσικό άλμπουμ με τίτλο «Lole» και ήταν διαθέσιμο μόνο στις γερμανόφωνες χώρες. Το 2007, πήρε μέρος στο πιο διάσημο Ιταλικό σόου «Festival di Sanremo».

Τέλος στην προσωπική της ζωή η Michelle είναι πρώην σύζυγος του Eros Ramazzotti, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη και χώρισαν το 2002. 













Δεν υπάρχουν σχόλια: