Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Real Madrid WAGs Ποια είναι η καλύτερη;


Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε την Μπαρτσελόνα μέσα στο Κάμπ Νου και εξασφάλισε το πρωτάθλημα, αλλά πριν λίγες μέρες αποκλείστηκε από τον τελικό του Champions League. Όμως οι παίκτες της έχουν μερικές από τις εντυπωσιακότερες γυναίκες του κόσμου δίπλα τους για τους παρηγορήσουν.


Άλλωστε, κάθε παίκτης που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει και την σωστή WAG δίπλα του.

Ας τους ζηλέψουμε έναν έναν:




Αλίσια Ρόιγ (Ραούλ Αλμπιόλ)

Ο Ραούλ Αλμπιόλ πάντα φαινόταν παραδοσιακό παιδί, της οικογένειας. Δεν σου κάνει για τύπος μπερμπάντης που τριγυρνά από εδώ κι από κει, από κανάρα σε κανάρα. Αυτό αποδεικνύει και η επιλογή του, αφού έχει παντρευτεί την επί πολλά χρόνια φίλη του στην Βαλένθια, Αλίσια Ρόιγ. Άσημη, άγνωστη και καλή μάνα (λέω εγω τώρα):




Σολεδάδ Φανδίνιο (Γκονζάλο Ιγκουαίν)

Μοντέλο και παρουσιάστρια από την Αργεντινή βρίσκεται στο πλευρό του επιθετικού της Ρεάλ τα τελευταία χρόνια. Τους χωρίζουν 6 χρόνια διαφορά, με μεγαλύτερη την Σολεδάδ (εκείνη 30 αυτός 24) αλλά σίγουρα ο Γκονζάλο κάτι θα ξέρει για να επιλέγει από την πατρίδα. Παπούτσι από τον τόπο σου.




Λένα Γκέρτσκε (Σάμι Κεντίρα)

Από τον τόπο του διάλεξε και ο Σάμις ο Κεντίρας. Λένα την λένε και είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα γερμανικής ομορφιάς. Μοντέλο (αναδείχθηκε νικήτρια του πρώτου γερμανικού Next Top Model) και από τότε έχει κατακτήσει τις πασαρέλες. Έχει παρουσιάσει το Next Top Model στην Αυστρία ακολουθώντας τα βήματα της αγαπημένης της όπως έχει δηλώσει Χάιντι Κλουμ.





Λάρα Αλβάρεζ (Σέρχιο Ράμος)

Από τον δημοσιογραφικό κύκλο επέλεξε ο δεξιός μπακ της Βασίλισσας. Συγκεκριμένα η Λάρα Αλβάρεζ είναι αθλητική δημοσιογράφος και ειδικεύεται στις μεταδόσεις MOTO GP. Κάτι μου θυμίζει αυτή η ιστορία με δημοσιογράφο.




Σάρα Καρμπονέρο (Ίκερ Κασίγιας)

Ο Άγιος Ίκερ επέλεξε να έχει δίπλα του την Σάρα Καρμπονέρο. Σαρκώδη χείλη, επικά μάτια, σοκολατένιο χρώμα. Είναι δημοσιογράφος που σημαίνει ότι μιλάει και δεν πετάει βλακείες. Της έχει κάνει και δώρο προσθετική στήθους. Τα να λέμε όλα.




Ιρίνα Σάικ (Κριστιάνο Ρονάλντο)

Τελευταία και καλύτερη η Ιρίνα Σάικ. Το υλικό μιλά από μόνο του.



Πηγή : yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: