Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Οικιακές βοηθοί κάνουν δουλείες φορώντας μόνο τα εσώρουχα - Video



Η εταιρεία υπόσχεται ένα καθαρό σπίτι αλλά οι αρχές του Τέξας παρακολουθούν από κοντά τη «Fantasy Maid Service» που παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιών με τις υπαλλήλους να εργάζονται με λίγα ή καθόλου ρούχα.


Η εταιρεία έχει προκαλέσει αναστάτωση στην πόλη παρότι η 26χρονη Melissa Borrett, 26, ιδρύτρια της εταιρείας, επιμένει πως χρεώνει εκατό δολάρια την ώρα αποκλειστικά για υπηρεσίες καθαριότητας.

Η νεαρή γυναίκα ξεκίνησε την επιχείρηση το Φεβρουάριο και σήμερα έχει και τρεις υπαλλήλους. Η δουλειά πάει καλά και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει το νου του…

Η αστυνομία υποστηρίζει πως η επιχείρηση είναι «σεξουαλικά προσανατολισμένη» και δεν έχει άδεια με αποτέλεσμα η επικεφαλής να κινδυνεύει με πρόστιμο 2.000 δολαρίων. «Και μόνο που οι εργαζόμενες είναι τόπλες ή ημίγυμνες, αυτό δεν επιτρέπεται», επισημαίνει εκπρόσωπός της.

Οι κανόνες βέβαια της εταιρείας απαγορεύουν οι εργαζόμενες και οι πελάτες να έχουν οποιαδήποτε σωματική και σεξουαλική επαφή.

«Αν μία υπάλληλος δεχθεί χρήματα για σωματική επαφή θα απολυθεί και ο πελάτης δεν θα μπορεί να ξαναχρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας», τονίζει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.
Επιπλέον, οι εργαζόμενες δεν επιτρέπεται να εργάζονται με λίγα ή καθόλου ρούχα αν είναι παρόντα άτομα κάτω των 18 ετών.






Δεν υπάρχουν σχόλια: