Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Ο ψηλότερος σκύλος του κόσμου - Video


Είναι ο Τζάιαντ Τζορτζ, ο οποίος με το ύψος του και τα 111 κιλά του κατέκτησε δύο βραβεία γκίνες και μεγάλη δημοσιότητα.


Tο όνομά του τα λέει όλα. Ο Τζάιαντ Τζορτζ (γίγαντας Τζορτζ) κέρδισε χθες δύο βραβεία γκίνες ως ο ψηλότερος σκύλος στον κόσμο και ο ψηλότερος σκύλος στην ιστορία.

Με ύψος 1,09 μέτρα και βάρος 111 κιλά δεν ήταν πολύ δύσκολο για τον Τζορτζ να βγει πρώτος. Ειδικός επιθερητής εξέτασε τον τετράχρονο γκρίζο Δανικό Μολοσσό και επιβεβαίωσε το ύψος του, μετρώντας από τις πατούσες μέχρι τους ώμους του. Ο Τζάιντ Τζορτζ, επικράτησε ενός άλλου Μολοσσού από το Σαν Ντιέγκο, ο οποίος ονομάζεται Τιτάνας.

Ο ψηλότερος σκύλος του κόσμου, είναι ήδη πολύ διάσημος. Έχει δική του ιστοσελίδα (www.giantgeorge.com), αλλά και σελίδες στο Facebook και το Twitter.

Φυσικά το μέγεθός του δεν φέρνει μόνο βραβεία, αλλά και προβλήματα. Ο Τζορτζ καταναλώνει 50 κιλά τροφής κάθε μήνα, ενώ δεν υπάρχει σκυλόσπιτο που να τον χωράει. Το αφεντικό του πάντως δεν τον έχει αφήσει έτσι. Το σκύλος γίγαντας έχει το δικό του κινγκ-σάιζ διπλό κρεβάτι μέσα στο σπίτι. Με τόσα βραβεία το αξίζει.




Δεν υπάρχουν σχόλια: