Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Η κινηματογραφική επιστροφή της Μαρίας Κορινθίου: Υποδύεται τη θεά Αφροδίτη - Video



Δυναμικό comeback ετοιμάζεται να κάνει η Μαρία Κορινθίου στη μεγάλη οθόνη, υποδυόμενη την πιο ερωτική παρουσία του Δωδεκάθεου: Την Αφροδίτη.



Μετά από αρκετό καιρό απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα και τα κινηματογραφικά πλατό, η Μαρία Κορινθίου θα υποδυθεί τη θεά Αφροδίτη σε μια εγχώρια παραγωγή για τους ελληνικούς θεούς.



Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "HELLO", τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο. Η ανάγνωση του σεναρίου έχει ήδη ξεκινήσει από τους πρωταγωνιστές, ενώ η Μαρία δήλωσε πως πρόκειται για μια αρκετά πρωτοποριακή παραγωγή, αφού θα χρησιμοποιηθούν πολλά animation αλλά και τεχνολογία 3D.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της πάντως η ηθοποιός είχε αναφερθεί στο νέο κινηματογραφικό της εγχείρημα.

"Το θέμα έχει να κάνει με τους Θεούς του Ολύμπου, αλλά θα έχει μέσα Γοργόνες και Κύκλωπες. Θα είναι μια τεράστια παραγωγή". Η ίδια μάλιστα είχε τονίσει πως παρά την κρίση δεν είναι πρόκληση μια ταινία τέτοιου μεγέθους. "Γιατί να είναι πρόκληση; Ηθοποιοί, συνεργεία και τεχνικοί θα βρουν δουλειά. Δεν μπορούμε να είμαστε σε ένα κουτάκι. Πρέπει να ανοιχτούμε σιγά σιγά. Η Ελλάδα δεν πρέπει να περιορίζεται σε μέτριες ταινίες".

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της 32χρονης ηθοποιού πάντως ήταν η συμμετοχή της στην ταινία Deep End, με τον Αλέκο Συσσοβίτη, τον Κώστα Σόμερ και την Ναταλία Λιονάκη.





Πηγή: Cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: