Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Οι αδερφές "λυκάνθρωποι" ονειρεύονται να κάνουν τη δική τους οικογένεια - Video


Με ένα σύνδρομο που εμφανίζεται μια στο δισεκατομμύριο κυριολεκτικά, τρία κορίτσια από την Ινδία ζουν τη δική τους πραγματικότητα, έχοντας πρόσωπο και σώμα καλυμμένο από τρίχες.



Η 23χρονη Savita, η 18χρονη Monisha και η 16 ετών Savitri από την Ινδία γεννήθηκαν με τρίχες σε όλο τους το σώμα αλλά και το πρόσωπο, καθώς κληρονόμησαν τη διαταραχή hypertrichosis universalis από τον πατέρα τους.

Η hypertrichosis universalis είναι μία γενετική μετάλλαξη στην οποία είναι ενεργοποιημένα τα κύτταρα που στηρίζουν την ανάπτυξη τριχών και σε ορισμένες περιοχές είναι "ανενεργά".

Η μητέρα τους Αnita αναγκάστηκε να παντρευτεί σε ηλικία 12 χρονών μετά από προξενιό. Όταν είδε τον μέλλοντα σύζυγό της τη μέρα του γάμου της τρόμαξε, όμως δεν μπορούσε να κάνει πίσω, καθώς ήταν αναγκασμένη να ντυθεί νύφη στο πλάι του...

Τα τρία κορίτσια με το "σύνδρομο του λυκανθρώπου" προσπαθούν να ελέγξουν την τρομακτικά έντονη τριχοφυία κι ελπίζουν κάποια στιγμή να καταφέρουν να πληρώσουν για την εξειδικευμένη θεραπεία με λέιζερ που θα τις απαλλάξει από τα περιττά μαλλιά. Η εν λόγω επέμβαση θα κόστιζε 4.500 λίρες Αγγλίας για κάθε κορίτσι,όμως η εξαμελής οικογένεια δεν μπορεί να διαθέσει το ποσό αυτό.

"Αν οι κόρες μου δεν παντρευτούν θα αναγκαστούν να δουλέψουν σκληρά για να επιζήσουν", δήλωσε η μητέρα των κοριτσιών, συμπληρώνοντας ότι "όσο ζω θα κάνω τα πάντα για τα παιδιά μου". Τα τρία κορίτσια πάντως ονειρεύονται τη στιγμή που θα παντρευτούν και θα κάνουν τη δική τους οικογένεια.

Από την πλευρά του, ο ντοκιμαντερίστας Sneh Goupta σχεδιάζει να κάνει μια ταινία με την ιστορία των κοριτσιών και ως αντάλλαγμα θα τις βοηθήσει με χρήματα και γνωριμίες ώστε να προχωρήσουν στις πολυπόθητες επεμβάσεις.








Πηγή : Cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: