Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Άνοιξε το πρώτο πανεπιστήμιο του σεξ - Video


Θέλετε να μάθετε περισσότερα γύρω από το σεξ και να γίνετε καλύτεροι εραστές ; Έχετε πρόβλημα με τον σύντροφό σας?


Το πανεπιστήμιο του σεξ στη Βιέννη άνοιξε και σας περιμένει!

Η Διεθνής Σχολή AISOS, την οποία δημιούργησε η Υlva Maria Thompson, συμβάλλει στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ενηλίκων «φοιτητών», συνδυάζοντας την τεχνική με το συναίσθημα. Αυτά είναι!

«Οι άνθρωποι συνηθίζουν να ξοδεύουν αρκετά χρήματα για την καλλιέργεια του μυαλού τους και την επιστημονική γνώση, επίσης για να έχουν καλή φυσική κατάσταση και ωραίο σώμα, αλλά δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην πρακτική εφαρμογή της αγάπης και του έρωτά τους προς το έτερον ήμισυ… Η Σχολή μας έχει ως στόχο να βοηθήσει στους ανθρώπους να καλλιεργήσουν τις ικανότητές τους αλλά και να μάθουν μικρά και μεγάλα μυστικά που δεν γνωρίζουν γύρω από το σεξ», δήλωσε η διευθύντρια της Σχολής.

Εκτός από τα θεωρητικά μαθήματα το Πανεπιστήμιο έχει και πολλά εργαστήρια. Αυτό θα πει πρακτική εξάσκηση! Αν διαθέτετε λοιπόν 1400 ευρώ το εξάμηνο για τα δίδακτρα και γνωρίζετε καλά Γερμανικά, δεν έχετε παρά να πάτε μια βόλτα από τη Βιέννη, όσοι βέβαια θέλετε να εντρυφήσετε σε αυτόν τον τομέα!


Οι εγγραφές ήδη έχουν αρχίσει και οι τάξεις των πρώτων μαθημάτων ξεκινούν τον Ιανουάριο αναμένεται να είναι… πλήρεις! Τελικά δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να μάθουν!
Γι’ αυτό πάρτε μια γεύση από τα μαθήματα που γίνονται στα εργαστήρια.

Δείτε το βίντεο…





Δεν υπάρχουν σχόλια: