Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Το σπρέι που σε… μεθάει σε λιγότερο από ένα λεπτό


Να δούμε τι άλλο θα δούμε σε αυτόν τον πλανήτη. Μία περίεργη «εφεύρεση», που οι δημιουργοί της ισχυρίζονται ότι είναι για… καλό, χωρίς, βέβαια, να μας έχουν πείσει γι’ αυτό στο 100%.


Το «Wahh Quantum Sensations» είναι ένα spray σε μορφή aerosol, που περιέχει 0.075ml αλκοόλ και, αν ψεκάσεις μ’ αυτό το στόμα σου, μεθάς αυτόματα σε δευτερόλεπτα.



Τα αποκαλυπτήρια του spray έγιναν πριν λίγες ημέρες στο Παρίσι, με το δημοφιλή σχεδιαστή Philippe Starck (ο οποίος σχεδίασε τη συσκευή σε συνεργασία με τον Γαλλοαμερικανό επιστήμονα David Edwards που δημιούργησε το spray) να αναφέρει: «Το ερώτημα είναι πώς θα κάνουμε καλό, χωρίς να βλάψουμε κάποιον. Είναι μία εναλλακτική λύση που προσφέρει την ιδέα της μέθης χωρίς αρνητικές επιπτώσεις».

Οι δημιουργοί του ισχυρίζονται ότι το spray αυτό δεν μπορεί να σε βλάψει, καθώς η επιρροή του διαρκεί για μερικά δευτερόλεπτα. Τώρα το θέμα είναι, βέβαια, πως μπορεί κάποιος (α) να είναι σίγουρος ότι κάποιοι εθισμένοι στο αλκοόλ δε θα κάνουν υπερβολική χρήση του και (β) τι νόημα έχει να «μεθύσει» κάποιος για μερικά δευτερόλεπτα;

Όπως και να έχει, πρόκειται για μία ιδέα, που φαίνεται να βρίσκει το δρόμο προς την αγορά. Διαβάζουμε ότι το προϊόν θα πωλείται στην Ευρώπη έναντι 20 ευρώ, με κάθε κάψουλα να προσφέρει δυνατότητα για 21 ψεκασμούς.
Πηγή : digitallife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: