Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πάτρα: Έκανε την φαντασίωση του πραγματικότητα και απολύθηκε!


Δεν πίστευε στα μάτια του ένας ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών βενζίνης στην Πάτρα, που είδε τον υπάλληλο του να… συνευρίσκεται ερωτικά στο πλυντήριο αυτοκινήτων με την σύντροφο του!



Ο υπάλληλος του πρατηρίου ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να παραμείνει στον χώρο εργασίας μετά το κλείσιμο, γιατί δεν είχε ολοκληρώσει την δουλειά του και ήθελε να καθαρίσει. Ο ιδιοκτήτης το δέχτηκε και μάλιστα θαύμασε τον υπάλληλο για τον ζήλο που έδειξε για την δουλειά του.

Όμως ο υπάλληλος είχε άλλα σχέδια... Να κάνει την φαντασίωση του πράξη: σεξ στο πλυντήριο αυτοκινήτων!!!



Πράγματι κάλεσε την κοπέλα του και έβαλε μπροστά τις μηχανές, μη γνωρίζοντας ότι το αφεντικό του είχε κάμερες παντού, οι οποίες μάλιστα ήταν συνδεδεμένες με το κινητό του.

Έγινε το «έλα να δεις»

Ο ιδιοκτήτης γύρισε σπίτι και αφού ξεκουράστηκε έριξε μια ματιά στο κινητό του, για να επιβεβαιώσει ότι όλα είναι καλά. Τότε είδε τα νερά στο πλυντήριο να τρέχουν και τις βούρτσες να γυρίζουν. Άρχισε να τηλεφωνεί στον υπάλληλο, ο οποίος όμως… ήταν «αλλού».

Με την σκέψη ότι κάποιος έχει παραβιάσει τον χώρο αναγκάστηκε να επιστρέψει στο μαγαζί…

Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί τραβούσε τα μαλλιά του, αφού ο υπάλληλος, ο οποίος βρισκόταν με κατεβασμένα τα παντελόνια και η μισόγυμνη σύντροφος του, ήταν τόσο απασχολημένοι, που ούτε κατάλαβαν την παρουσία του.

Τελικά… ο εργαζόμενος και η ερωμένη του πήραν πόδι, αλλά τουλάχιστον είχαν κάνει την φαντασίωση τους πραγματικότητα.

Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: