Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Επώνυμοι - θύματα χάκερς που τους ... "πέθαναν"!


Την εποχή των social media το πιο εύκολο πράγμα είναι να διαδίδει κανείς… «δράκους» που δυστυχώς κάποιοι τους πιστεύουν. Κάποιοι μάλιστα, αρκετά… άρρωστοι είναι η αλήθεια διασκεδάζουν με το να… «πεθαίνουν» διάσημους.


Τον Μάρτιο του 2012 λοιπόν στο διαδίκτυο έγινε χαμός από τη φήμη ότι ο Chris Brown έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Το Twitter γέμισε από μηνύματα θαυμαστών του που του εξέφραζαν τα συλλυπητήριά τους, ενώ κάποιοι που δεν τον συμπαθούσαν και πάρα πολύ στα σχόλια του YouTube είχαν γράψει:

«Αναπαύσου εν ειρήνη. Μακάρι να σε υποδεχθούν στον παράδεισο 70 παρθένες και ένα ρόπαλο του baseball».

Θύμα ανάλογης φάρσας είχε πέσει τον Ιούνιο του 2007 και η Paris Hilton. Μάλιστα ολόκληρο CNN είχε παρασυρθεί και είχε αναμεταδώσει χωρίς φυσικά να διασταυρώσει ότι η Paris δολοφονήθηκε από συγκρατούμενές της. Φυσικά το κορίτσι ζει, αν και την έχουμε χάσει από τις διάφορες εκδηλώσεις, αφού την έχει πάρει παραμάζωμα η Kim Kardashian.

Φανταστείτε τι θρήνος και οδυρμός έπεσε από τους Beliebers, μόλις έμαθαν ότι ο Justin Bieber σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Μάρτιο του 2012. Επικράτησε τέτοιος πανικός, που βγήκε ο άνθρωπος να τους αποδείξει ότι είναι πιο… ζωντανός από ποτέ!!!


Μεγαλύτερη φαντασία είχαν οι φαρσέρ που διέδωσαν στο διαδίκτυο ότι ο Will Smith είναι νεκρός. Σε χρόνο μηδέν όλος ο κόσμος έμαθε ότι ο ηθοποιός έπεσε από ένα γκρεμό την ώρα που έκανε αναρρίχηση στη Νέα Ζηλανδία και αμέσως η είδηση κυκλοφόρησε από τα τοπικά μέσα.

«Λυπούμαστε πολύ που σας ενημερώνουμε μ’ αυτόν τον τρόπο, όμως η Miley πέθανε σήμερα το πρωί, αφού παρασύρθηκε από έναν μεθυσμένο οδηγό». Αυτά έγραψε ο άρρωστος φαρσέρ στο επίσημο κανάλι της Miley Cyrus στο YouTube το 2008, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στους φίλους και στους συγγενείς της τραγουδίστριας.

Από τους φαρσέρ δεν γλίτωσε ούτε η Hilary Duff, η οποία σκοτώθηκε και αυτή και καλά την ώρα που έκανε αναρρίχηση, αλλά και η Cher. Η τραγουδίστρια φρόντισε η ίδια να διαψεύσει τις φήμες μέσω Twitter, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει και μπόλικο χιούμορ.

«Λοιπόν εδώ είμαι και τιτιβίζω από τον… αγύριστο. Είναι πολύ μπλε εδώ πάνω και ευχαριστώ το Θεό γιατί φρόντισε να έχω καταπληκτική θέα στη θάλασσα», έγραψε.

Με ανάλογο τρόπο αντέδρασε και ο Jon Bon Jovi όταν είδε το χαμό που έγινε μετά από μια φάρσα που τον ήθελε νεκρό. Έβγαλε λοιπόν μια φωτογραφία τον εαυτό του και την πόσταρε στο Twitter γράφοντας:

«Ο παράδεισος μοιάζει πάρα πολύ με το Νιου Τζέρσεϊ».

Όμως θύματα σε ανάλογες φάρσες έπεσαν και διάσημοι Έλληνες, όπως για παράδειγμα ο Κώστας Καραφώτης που τον έχουν «πεθάνει» τον άνθρωπο δύο φορές στο διαδίκτυο, αλλά και ο γνωστός ράπερ TUS.

Μάλιστα ολόκληρο CNN δημοσίευσε ότι η Μαρινέλλα είναι νεκρή μετά από τροχαίο, κάτι που φυσικά και δεν ισχύει, ενώ όταν κατάλαβε την γκάφα του, απέσυρε το δημοσίευμα άρον, άρον.


Πηγή : star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: