Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Αεροφωτογραφίες από τα σκηνικά της ταινίας «The Hobbit»



Συγκλονιστικά τοπία από τη Νέα Ζηλανδία




Ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές στην ιστορία του κινηματογράφου, και οι απανταχού οπαδοί του ερωτεύτηκαν με τη πρώτη ματιά τα σκηνικά της «Μέσης Γης».

Στις 13 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει η ταινία «The Hobbit: An Unexpected Journey» του Πίτερ Τζάκσον, η οποία θα μας μεταφέρει στο μικροσκοπικό κόσμο των συγγενών του Φρόντο.

Πρόσφατα, δημοσιεύθηκαν αεροφωτογραφίες από τα σκηνικά της ταινίας, τα οποία εκτός από την εκθαμβωτική ομορφιά τους, μας προσφέρουν και μια πρώτη γεύση σχετικά με τα πλάνα που θα απολαύσουμε σε λιγότερο από επτά μήνες.

Τα γραφικά τοπία βρίσκονται στο Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας και ο Πίτερ Τζάκσον συνεργάστηκε με την εταιρία «Rings Scenic Tours Limited», επιτρέποντας στους οπαδούς της ταινίας να επισκεφθούν και να περιηγηθούν μέσα στα απίστευτα σκηνικά.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους οπαδούς μας την ευκαιρία να περπατήσουν και να εξερευνήσουν αυτά τα όμορφα σετ, τα οποία αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο τόσο του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», όσο και του «Hobbit», δηλώνει ο Τζάκσον.

Η πρώτη περιοδεία πραγματοποιήθηκε το 2002 και έκτοτε οι επισκέπτες ξεπερνούν τις 200.000.

Οι εργασίες στη περιοχή, οι οποίες διήρκησαν εννέα μήνες, ξεκίνησαν το 1999 και έχουν κατασκευαστεί γέφυρες, φράκτες, και 37 σπίτια, σε αρχιτεκτονική… χόμπιτ. Παρά τα γυρίσματα των ταινιών και τις χιλιάδες τουριστών, η περιοχή παραμένει καθαρά αγροτική και έχει διατηρήσει τη φυσική της ομορφιά.

Απολαύστε…









Δεν υπάρχουν σχόλια: